Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "Nyheter" och "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. En gång i månaden har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta bo@abbakonsult.se

Välkommen till ett glatt gäng!

8 friidrottsgrenar i Eslöv
2019-05-20 17:18

Fler bilder (+4) >>
Genarps IF på Pannkaksspelen i Eslöv
Under helgen hölls en stor friidrottstävling i Eslöv. Tyvärr var vår trupp inte lika stor som förra året då många ungdomar hade andra aktiviteter och läger som slåss om utrymmet nu i hektiska maj. Även om vår trupp bara bestod av 5 killar och tjejer så deltog Genarps IF i hela 8 olika grenar - 60m, 200m, 600m, 800m, 1500m hinder, längd, diskus och spjut. Det bjöds tidvis på riktigt fint sommarväder även om det blåste upp under vissa av löpgrenarna. Nu är utomhussäsongen i gång på riktigt!

Resultat hittar Ni här: http://www.pannkaksspelen.se
Den Stora Löpardagen
2019-05-12 18:12

Fler bilder (+22) >>
26 löpare anmälda till Löpardagen och alla som var där lärde sig något nytt.
Stort Tack till alla som gjorde dagen till vad den blev - en kanondag!

Under hela söndagen var det mycket löpning i Genarp.
Många klubbar utifrån var representerade och deltog under hela dagen, från 08.30 - 16.00
Lätt morgonjogg, teknikträning och genomgång av tekniska detaljer.
Frukost i form av god (Britt-Maries förtjänst) gröt. Sen tuffare träning som uppskattades av alla.
Massor av kombinationer av intervaller, tävling i form av stafett - där alla kom på prispallen - fast den var det ingen som orkade montera upp.
Vår gäst - David Engstedt gjorde en intressant presentation om Paliesiuskliniken och om kinesiotejpning.
En uppskattad lunch rundade av träningsdagen och som var väl tilltagen - den räckte till alla!
Kaffe, eftersnack och mental återhämtning, så hela kroppen blev nöjd.
Hur vi ska träna för hälsa och för prestation är inte samma sak - nu vet vi!

Totalt avverkades c:a 20 km löpning under denna vårdag.
Vädret var på vår sida, perfekt träningsväder!!

Humlestafetten - en stor gemenskap i klubben
2019-05-05 10:32

Fler bilder (+27) >>
Vi satsade på två lag, med 6 löpare i varje. Vi klarade det med 5 löpare i varje lag och så lyckades våra två lag också placera sig bland de bästa, som 10:a och 12:a - Grattis Genarp! Våra lag blev också väldigt jämna, med en skillnad på 46 sek på hela sträckan 27.1 km. Tvåan gick ut i ledningen, Ettan tog över på andra sträckan och kunde behålla sin position ända in i mål, med tvåans hjälp!
Trots rejält vinterväder i hela Skåne fick vi inget regn under tävlingen, utan kunde t o m få njuta av lite sol.
Väl värt att satsa på till 2020 igen.
RISEN-loppet klart för femte gången
2019-05-01 14:49

Stort Tack till alla inblandade.

Löpare och funktionärer - och ett speciellt Tack till rekordantal barn på Rådjursloppet. Över 200 deltog på årets RISEN-lopp.

Resultatlistan är nu klar.

Bilder från dagen kommer att läggas ut under mitten på veckan.

Lyckat träningsläger på Backagården
2019-04-29 09:43

Fler bilder (+38) >>
Lägret på Backagården blev precis som ett bra läger ska vara.
6 träningspass under helgen där gänget tränade under tre dagar. Morgonjogg, banlöpning, långpass, styrka, spänst och givetvis tävling! Ingen märkte väl att det kom ”lite” regn!?
Vår klubb har idag mästare på grillning, lekaktiviteter, träning och tävling!
Måndagen får vi nog koncentrera oss på vår träningsvärk!?