Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ibland har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt. Missa inte ”Första tisdagen i månaden”.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta Jesper, Jesper.Oredsson@live.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Ny träningsgrupp på lördagar
2021-09-06 20:24

På lördag kör vi distanspass/långpass i två grupper, den en gruppen springer i medeltempo som vanligt. I min grupp kommer vi att springa på vackra stigar längs Höjeå och uppåt åsens sluttningar i ett tempo som alla klarar av. Efter cirka 5 km kan man runda av om man vill eller hänger man på vidare ytterligare en 5 km eller så. Och för den som vill springa långt så fortsätter vi sedan 5-10 km till beroende på hur vi känner. Tempot kommer att vara lugnt, alla kommer att kunna hänga med, syftet är att springa långt, inte snabbt, det får vi göra på intervallträningen på tisdag. Hoppas att många vill komma så ses vi på parkeringen vid Ekevallen klockan 10 på lördag!

Med vänlig hälsning,

Lina

Vilken löpardag
2021-09-04 21:27

Fler bilder (+20) >>

Lördagen den 4 september kunde vi äntligen genomföra en träningsdag. Ett stort gäng i löpargruppen samlades för att ha trevliga och tuffa träningspass och gemenskap. Ett tufft förmiddagspass, lunch, löparmöte och en mycket uppskattad foto-orientering i byn på eftermiddagen. Dagen avslutades med middag och prisutdelning. Det blev många pristagare, dels för olika mästerskap under 2020 och 2021, klubbrekord för 2020 men även den som varit mest flitig på träningarna (grattis Lina).

Race report USM 2021 Norrköping
2021-08-18 07:35

Etter en fin vår og sommer sesong der det har blitt satt flere personlige rekorder, ble årets USM en tung opplevelse for Sander.  En foregående uke med hoste og feber var dessverre ikke noe bra oppladning for et av sesongens høydepunkt.  Med topp deltakelse og høyt nivå på både 1500m og 3000m endte Sander på 9. plass på begge distansene.  4,29,03 på 1500 og 9,58,19 på 3000 ble fasiten på den fine, men vindfylte tartanen i Norrköping.  Men livet og løpingen går heldigvis videre og det kommer mange nye muligheter.  Nå ligger noen lette treningspass og dager foran han, og når kroppen igjen spiller på lag, skal banesesongens avslutning gjennomføres.  I oktober er det dessuten tärreng SM i Skåne, og det blir spennende.

Bra kjempet Sander!

Skånska mästerskap 200 och 400 m
2021-08-04 21:40

Med ett fantastiskt väder på Sandskogens idrottsplats i Ystad lyckades alla tre löpare från Genarp ta medalj i respektive Skånska mästerskap, Bo tog brons på 400 m (M65), Viggo sprang hem silvret på 200 m (P12) och Gustav knep guldet på 400 m (M50). Dessutom blev det tre nya klubbrekord. Resultat kommer inom kort på Ystads IF Friidrottsförening

Etape Bornholm 2020/2021
2021-07-31 11:03

Fler bilder (+10) >>
Detta är en fantastisk vecka, aktiv men ändå avkopplande

Klubbens satsning att vara med på tävlingar där hela familjen kan engageras blev lyckat för de fyra av våra medlemmar som var på Bornholm.

Kanske på grund av Covid-19 som bara två ställde upp från Genarps IF - men på ett kul/bra arrangemang och bra resultat av Leif och Bo.

Leif som tog ett tidigt grepp om första platsen redan första dagen och drygade ut ledningen för varje dag. Bo som inte fick kroppen att svara och inriktade sig på en bra träningsvecka - som det verkligen blev. Tröskelpass fem dagar på rad👍
Supporten från Britt-Marie och Jane var grädden på moset för våra två slitvargar.

Nästa år behövs 6 deltagare från GIF för att vara med i lagtävlingen - fixar vi det?

Kommande tävlingar
Lör 23/10 09:00