Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ibland har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt. Missa inte ”Första tisdagen i månaden”.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta oss på friidrott@genarpsif.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Tävlingskalendern 2023
2023-01-14 12:20

Nu börjar det bli dags att planera!

Anmälan till GIFT är öppen!
2022-12-29 11:59

Ni har väl inte missat att anmälan till GIFT är öppen. Mer information samt länk till anmälningssidan finns här: https://www.genarpsif.se/sida/?ID=410480

Nytt banrekord i M70 på Skanneloppet
2022-11-12 15:00
Två glada ”gubbar” njöt i Åstorp under lördagen

Två män (starka), fixade 3 bra placeringar på Skanneloppet i år.

Bo blev 1:a, med nytt banrekord, i nästa start på 7.6 km fixades en andra plats (M65).

Micke grejade en 8:e plats på den långa banan, 17.3 km.

Nu har Genarps IF ett banrekord på det anrika loppet i Åstorp.

En förbättring av gamla banrekordet på korta banan, 3.9 km.

Det tidigare rekordet av Magnus Bergh från 2019 putsades med 20 sekunder - 17:55 lyder det nya på.

Klubbmästerskap i Genarps IF 2022
2022-10-23 18:08
Ladda album (+30 bilder) >>
Tack Christian för alla bilderna

Årets Mästerskap avgjordes i perfekt löparväder!

Mycket snack före det prestigefyllda loppet kring det viktiga skovalet.

-är det torrt?
  -mycket rötter?

-Sten?

Vad svarar man på detta, det är ju det enda vi har, ingen asfalt🥵.
Som vanligt körde vi loppet med WMAs uträkning som handikapp.

För första gången stod Bo (jag) som segrare, en stolt sådan, på en tid som tillhörde svunna tider.

Känn din kropp tävlingen är ju tävlingen där de egna löparkunskaperna visar sig, har man koll?? Här kan det verkligen kallas öppet lopp, ingen vet förrän resultatet presenteras.

Viktor visade att han vet... att på den tuffa banan gissa fel på 14 sekunder är imponerande.

Kanske det viktigaste är ändå gemenskapen med korvgrillningen som Jesper skötte med bravur.

Allt eftersnack - och konstigt nog var alla krämpor som bortblåsta🤣.

Nu ska vi bara inspirera varandra att ställa upp på andra tävlingar också - för visst är det kul!

Dags nu med KM
2022-10-08 18:00
Start och mål är på samma plats.

På söndag 23/10 ska vi hålla klubbmästerskapet i terränglöpning på Risen.

Info med WMA, PM m m.

(se ovan: "Klubbmästerskap 2022")

Vi kommer också att försöka ta en ny bild på löpargruppen, den andra har några år på nacken nu. Kolla under "våra löpare".

Vi behöver även någon funktionär vid målgång, korvgrillning - så hör av dig!

Alla medlemmar är också välkomna att vara med på FOTO, även om du inte ska springa!

Hoppas alla vill springa

/Britt-Marie o Bo