Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ibland har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt. Missa inte ”Första tisdagen i månaden”.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta oss på friidrott@genarpsif.se

Välkommen till ett glatt gäng!

De 7 Samurajerna
2024-07-03 09:51
Svårt få med alla på bild samtidigt, men så såg våra tappra ut, nästan alla välklädda…🥰

Nåja Samurajer är väl överdrivet lite, det enda vapen var en kamera.

Inte ens startern fick använda startpistol, trots att det var Wallanderloppet 🤣

Alla resultat hittar du här… https://taklto.com/wallanderloppet/liveresult.php

Resultat i VeteranCupen...  Resultat Wallanderloppet.pdf (skanesveterancup.se)

Vi kan konstatera att alla våra löpare tog sig igenom uppgiften bra, t o m med flera personbästa på den banan.

Loppet har en fantastisk avslutning inne i den gamla stan, med gatsten, trånga gränder med stockrosor på husväggarna. Att hålla tempot uppe här är svårt med allt sevärt och snäva kurvor. Publiken hjälper dock till, den är också fantastisk 👍👏.

SOMMAR-uppehåll för ungdom
2024-06-20 13:02

Vår ungdomsträning på onsdagar kommer att göra uppehåll under sommarledigheten.

Våra ungdomar är välkomna att prova på med vuxengruppen - tisdagar/torsdagar/lördagar.

Kolla alltid på hemsidan under ”Våra träningar” där anges vilken typ av träning och var vi håller hus. (Prova gärna ikväll på Rockarpsvägen)

Platsen där vi träffas är vid Ekevallen, uppe på parkeringen längst bort vid anslagstavlan (kl 18.00)

Mera värme - så skönt! OCH Seger till vår Anna och Erik 👏
2024-06-02 19:52

Fler bilder (+5) >>
Många fina placeringar av våra 5 deltagare från klubben på Hildesborgsloppet

Ett härligt väder, men som tog ut sin rätt i de häftiga backarna mot Glumslöv.

Stort Grattis till total-vinnaren från Genarps IF - Erik Fagius!

På damsidan fick vi också en total-vinnare - Anna Jörgensen!

Vi andra kämpade på bra i våra klasser, med fyra vinster, en andra och en hedrande…

Alla resultat hittar du på GF Idrott.

Nu har vi tre dagars vila till nästa drabbning.

Flera klubbrekord i värmen
2024-05-19 21:08
I lördags var det dags för ett av världens största halvmaraton, nämligen Göteborgsvarvet. Meteorologerna lovade solsken och högsommarvärme och de träffade mitt i prick. Göteborg bjöd på sitt bästa väder (för publiken iallafall) med 25 grader och strålande sol. Många löpare från klubben ställde upp i olika startgrupper och kämpade sig genom slottskogen, över älvsborgsbron och göta älvbron innan avenyn tog vid och de sista kilometrarna tillbaka till slottsskogsvallen. Först över mållinjen var Viktor som lyckades slå sitt klubbrekord med 30 sekunder, strax därefter kom Sandra som krossade det gamla klubbrekordet med hela 25 (!) min. Några minuter senare passerade Anna över linjen och kunde konstatera att hon var den första 17-åringen någonsin i klubben som sprungit ett halvmaraton och dessutom gick det riktigt snabbt. Därefter kämpade Lidija, Christoffer och Lotta sig över linjen med flera nya personliga rekord och fick lite välförtjänt dricka och daimtårta efteråt Det var trötta och varma löpare som kom i mål och det ryktas om att minst hälften återladdade med pizza efter loppet. Detta gör vi väl om nästa år? Fast först laddar vi om med GIFT på hemmaplan!

Nu kan vi se Nordiska Mästerskapen i Malmö
2024-05-14 21:36
Passa på att uppleva friidrott i hög klass utan kostnad

Kommande tävlingar