Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
P 04-05
Återstart av P04-05
2021-05-11 14:58, P 04-05

Det är med glädje vi gör ett försök att återstarta detta laget.

Ledare kommer vara Oskar Mårtensson och Patrik Persson

Vi kommer köra träningar måndagar och onsdagar 19.00-20.30 med start den 24/5

Idrottsledarstipendie till Genarps IF
2021-05-04 13:48

Sparbanksstiftelserna i Skåne delar ut stipendier till idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. En av de nominerade till stipendiet var Christian Dunegård, aktiv i föreningen som både tränare och styrelseledamot.

Under den gångna veckan hörde Sparbanken Skåne av sig med den glädjande nyheten att Christian också var en av de som tilldelats stipendiet. Christian och Rikard var på plats i Veberöd för att ta emot stipendiet och tillhörande föreningsbidrag under pandemianpassade former.

Genarps IF gratulerar Christian till stipendiet!

Klicka här för att läsa mer om Sparbanken Skånes idrottsledarstipendie.

Fotbollsskolan 2021
2021-04-28 10:24

Hej på er!

Nu är det dags att anmäla era barn till årets Fotbollsskola som äger rum nere på Ekevallen mellan 16:00 - 19:00 under måndag, tisdag och onsdag eftermiddag 14-16 juni 2021.

Kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta sommarlovet på än fotboll, lek, umgänge med kompisar och god mat. Dessutom får man en träningströja och en boll som man har under dagarna nere på "Vallen".

Vattenflaska kommer inte att ingå detta år för att minimera risken för smittspridning (lätt att ta fel när man har likadana flaskor). Istället kommer viss materiell införskaffas för att möjliggöra  att träningspassen får en högre "fun factor".

Priset för ovanstående, samt ersättning till våra ungdomar som leder träningarna är satt till 480kr/barn. Fotbollsskolan är inte vinstdrivande utan har ambitionen att gå plus minus noll. Ambitionen är att ha en ledare per 8 barn som är rekommendationen i dagsläget.

Våra ungdomstränare och vuxna ledare kommer att sköta mat, träningar och tillsammans tillse att vi håller avstånd och sköter hygien enligt rådande rekommendationer.

Det finns inget krav på att vara medlem i föreningen för att vara med under Fotbollsskolan. Vi kommer att dela upp barnen i grupper anpassade till ålder och nivå och tillser att eventuella nybörjare hamnar i rätt grupp. Skriv gärna ett meddelande om så är fallet så att vi säkerställer detta i planeringen. Maila till medlem@genarpsif.se

Anmälan görs här på hemsidan högst upp till höger under fliken Fotbollsskolan 2021.

Mvh,

Peter Eriksson

Ansvarig för Fotbollsskollan.

Månadslotteriet
2021-04-15 20:15
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i april:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 276
Vinstvärde 200 kronor lott nr 122, 187, 115 och lott nr 086
Årets GIF:are 2020 - Löpargruppen
2021-03-30 11:02

Stort grattis till Genarps IF:s Löpargrupp som utsetts till Årets GIF:are 2020!

Priset delades traditionsenligt ut i samband med årsmötet och mottogs av löpargruppens representant Jesper Oredsson.

Löpargruppen har sedan starten i Genarps IF vuxit kontinuerligt och bidragit positivt till föreningen. Resultatmässigt visar de fina prestationer med återkommande medaljer i allt från ungdoms- till veteranklass.

Gruppens egenarrangerade tävlingar har lockat fler deltagare för varje år och har kommit att bli mycket uppskattade. Bland annat är DM i terränglöpning ett bevis på just detta, då loppet två år i rad kammat hem priset som den bäst arrangerade löpartävlingen i Skåne!

Rikard Ekström

P 04-05, 11/05 14:58