SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Välkommen till Genarps IF!

 
Vi i Genarps IF har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan föreningen bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta frididrott i form av löpning.
 
Våra hemmamatcher spelar vi på vår egen lilla pärla: Ekevallen. Välkomna hit för att titta på fotboll. I pausen köper ni en kopp kaffe i vår ungdomskiosk och när domaren blåst av matchen snörar ni på er gympadojorna och tar en löprunda i skogarna eller på natursköna Risen. När konditionen börjat infinna sig, varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) och Skånska Energi-Stafetten?
 
VÄLKOMNA!
 
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 
Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
1200 matcher på två spelare!
2022-08-13 17:29
Två jubilarer och en ordförande

I och med dagens hemmamatch mot Charlo kunde vi fira två matchjubilarer: Jonas "Dike" Einbjörn har nu spelat 700 matcher för Genarps IF. Fredrik Norén ligger en bit bakom men 500 matcher är heller inte fy skam! Vi ser fram emot ytterligare några 100 matcher vardera.

 

Matchen slutade 2-2 i värmen.

Löpning
Genarps IF Trail och SM/VSM Trail är avgjort för 2022
2022-06-14 21:53, Löpning
Ladda album (+7 bilder) >>
Bild 1 Magnus Johansson-fotograf.

Vilken fin dag det blev med blå himmel, härlig stämning och trevligt efterhäng. Vi fick besök av Philip Sandberg - Lunds Kommun som hälsade löparna välkomna till Genarp och tryckte av starten till SM-40K.

 

Grattis till våra nya Svenska Mästare i Trail!

Guldet på damsidan gick överlägset till Emilia Brangefält, Västerås FK som vann med tiden 3:13. Emilia hade en kvart till godo mot tvåan Karin Nilsson Ullevi FK. Brons gick till Frida Michold, IK Akele.

 

Guldet i herrklassen gick till Oscar Claesson IKHP från Husqvarna. Claes tog det lugnt de första 10 km och fick sedan lite stressad arbeta sig upp genom fältet för att vid 32 km gå upp i ledning. Segertiden blev 2:49! Silvermedaljör blev Gustav Runefors från Växjö som kom in tre minuter senare, följt av tredje man Staffan Ek från Malmö AI.

 

Genarps IF levererade också!

Vad sägs om ett VSM guld, ett guld i 25K och ett silver på 10K.

 

Genarps IF ställde upp med 6 löpare i SM-klass, Max Ehle, Matteo Rossi, Anton Larsson, Theresa Skoog, Viktor Karlsson och Martin Hermvik vilka alla levererade på topp. Theresa tog hem VSM GULD i K50, stort GRATTIS! Kan passa på att nämna att Theresa förra året tog första platsen på GIFT 20 Km.

 

På 25 km hade vi Micke Sjöstrand och Emma Rengbo. Emma Rengbo kom högst upp på pallen med ett par minuter till godo till nästa tjej. 1:a platsen till Emma med andra ord.

 

På 10 km hade vi Viggo och Hans Scheffler som inbördes hade en liten fight om vem skulle först in i mål. Viggo blev den som drog det längsta strået med en tid som också gav andra platsen i P17!

 

Vi vill tacka alla funktionärer som med vars hjälp vi kunde genomföra denna tävling. Ett extra tack till er funktionärer som inte är medlemmar i klubben men som tagit er tiden att hjälpa oss till en fin tävling.

 

Stort tack till alla sponsorer, Umara, Skånska Energi, Craft, Action & Trend, Motorcentrum i Skurup, Aktivitus, TetraPak, Bauhaus, Genarps Lådfabrik, Scandic Malmö och Lund, Actera och tidningen Spring med BG Nilensjö som Speaker.

 

Tack till vår Teknisk Delegat Per Månsson som hjälpt och stöttat oss tillsammans med Svensk Friidrott som gett oss förtroende att arrangera SM.

Barnklocka upphittad på Ekevallen
2022-05-19 17:05

Maila medlem@genarpsif.se med beskrivning för att få den åter. 

 

Mvh,

Peter

Månadslotteriet
2022-05-16 09:40
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.
 
Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.
 
Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.
 
Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!
 
Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i Augusti:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 106
Vinstvärde 200 kronor lott nr 002, 004, 064 och lott nr 199
2022-04-21 13:03

Hjälp Genarps IF att vinna prispengar samt biobiljetter genom att registrera dig som ny kund hos Svenska Spel Sport & Casino. Det går hela 200 kr till Genarps IF för varje ny kund som registrerar sig och sätter in 100 kr på sitt spelkonto.
Är du redan kund hos Svenska Spel? Alla dina spel ger också poäng i tävlingen. Spela alltid lagom. Läs mer om tävlingen här: https://www.sponsorhuset.se/genarpsif/landing/kampanj-svenska-spel

Nyheter från våra lag
Herrar Senior, 26/09 14:58 
Herrar Senior, 19/09 15:05 
F 12-14, 18/09 00:47 
Herrar Senior, 12/09 14:05 
F 12-14, 10/09 14:23 
 
Våra Sponsorer