Välkommen!

Välkommen till Genarps IF!

Vi i Genarps IF har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan föreningen bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta friidrott i form av löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på vår egen lilla pärla: Ekevallen. Välkomna hit för att titta på fotboll. I pausen köper ni en kopp kaffe i vår kiosk och när domaren blåst av matchen snörar ni på er gympadojorna och tar en löprunda i skogarna eller på natursköna Risen. När konditionen börjat infinna sig, varför inte delta i våra löptävlingar som RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) och Skånska Energi-Stafetten?

VÄLKOMNA!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
Fotbollslördag på Action och Trend 2 mars.
2024-02-26 10:52

Fotbollslördag

Lördagen den 2 mars 10.00-15.00 är det Fotbollslördag hos Action och Trend i Skurup.

Puma är på plats och erbjuder 40% rabatt vid beställning av säsongens nya heta fotbollsskor. Erbjudandet på fotbollskor gäller endast denna dag vid beställning, eller online hela helgen.

Action och Trend hjälper er med utprovning av klubbkläder till just er förening, så att ni är rätt utrustade inför grässäsongen.

Utanför butiken har vi några häftiga prova-på-aktiviteter för fotbollsspelare.

Erbjudande från Strawberry
2024-02-22 11:01

Nu har vi en egen webbshop fylld med presentkort från Strawberry. Presentkorten kan användas för att boka hotellnätter både i Sverige och norden. De är även giltiga för användning i Strawberrys eleganta spafaciliteter och utsökta restauranger, vilket gör dessa presentkort till den perfekta påskpresenten. Hela 10% av ordervärdet tillfaller Genarps IF. Klicka här: https://www.sponsorhuset.se/genarpsif/strawberry

Betalning medlems/träningsavgifter
2024-02-21 14:42

Hej Giffare!

I dagarna skickades fakturorna för 2024 års medlems/träningsavgifter ut. Tyvärr följde en gammal text rörande OCR-nummer med, den kan ni bortse ifrån. (Systemet är nytt för oss också, men vi lär oss)

I och med det nya betalningssystemet som kommit via SportAdmin finns nu tre sätt att betala: Swish, Kortbetalning eller Delbetalning via Quickly. Välj det betalsätt som passar er bäst. Inga OCR-nummer eller annat behövs, betalningen registreras i samma minut ni gjort den.

OBS: Använd alltså inte gamla betalsätt såsom överföring via bankgiro/postgiro.

Vi vill också, än en gång, poängtera att det inte är Genarps IF som tar ut någon administrationsavgift utan det är SportAdmins sätt att finansiera sin verksamhet.

Har ni ytterligare frågor eller funderingar avseende betalningar eller medlemsavgifter, tveka inte att höra av er på medlem@genarpsif.se

//Genarps IF

Månadslotteriet Februari
2024-02-15 07:12
1:a vinst 500:-  Lott nr 236                                                        Annika Brostedt

2:a vinst 200:-  Lott nr 020                                                        Claes Hedberg

3:e vinst 200:-  Lott nr 257                                                         Gunnar Ottosson

4:e vinst 200:-  Lott nr 203                                                         Andreas Almén

5:e vinst 200:-  Lott nr 254                                                         Thomas Mårtensson

Kallelse årsmöte 2024
2024-02-12 07:06

Kallelse årsmöte 2024

Genarps IF:s årsmöte äger rum måndagen 11 mars 2024, kl 19.00, i klubblokalen på Ekevallen.

De handlingar (verksamhetsplan, budget mm) som tas upp på årsmötet ska finnas tillgängliga för medlemmarna senast en vecka före årsmötet. Ni hittar handlingarna på hemsidan under fliken "Dokument" i menyraden. Härunder finns en mapp som heter "Inför årsmötet 2024". De medlemmar som så önskar kan hämta ut handlingarna i pappersform, torsdagen 29 februari 18.00-19.00 på kansliet på Ekevallen.

Dagordning

1.    Mötets öppnande
2.    Fastställande av röstlängd för mötet
3.    Mötets behöriga utlysande