Välkommen!

Välkommen till Genarps IF!

Vi i Genarps IF har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan föreningen bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta friidrott i form av löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på vår egen lilla pärla: Ekevallen. Välkomna hit för att titta på fotboll. I pausen köper ni en kopp kaffe i vår kiosk och när domaren blåst av matchen snörar ni på er gympadojorna och tar en löprunda i skogarna eller på natursköna Risen. När konditionen börjat infinna sig, varför inte delta i våra löptävlingar som RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) och Skånska Energi-Stafetten?

VÄLKOMNA!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
Svenska flaggan vajar på Ekevallen!
2024-06-28 10:31

Tack till alla som uppmärksammat att Sverigeflaggan vajar på 3/4 stång på Ekevallen. Vi är medvetna om detta. Anledningen är helt enkelt att en av linorna gått av. Detta gör att flaggan varken kan hissas eller halas.

Felanmälan till kommunen är gjord, förhoppningsvis åtgärdas det inom kort.

Genarps IF

Månadslotteriet Juni
2024-06-25 11:13
1:a vinst 500:-  Lott nr 014                                                        Ingalill Almén

2:a vinst 200:-  Lott nr 336                                                        Ulrika Mårtensson

3:e vinst 200:-  Lott nr 073                                                         Gunnar Kemfors

4:e vinst 200:-  Lott nr 242                                                         Christian Karlsson

5:e vinst 200:-  Lott nr 331                                                         Gun-Marie Petersson

2024-05-20 13:29

Ännu ett Giffaljus har slocknat
2024-04-13 19:32

En ny tung dag för Genarps IF.
Bara dagar efter att Lennart hastigt ryckts ifrån oss, somnade ännu en ”Giffa” legend in.
Kalle B, som vi alla kände honom som, lämnade nära och kära efter en kort tids sjukdom.

Kalle, en nickstark mittback, var enligt många Genarps bästa spelare genom tiderna.
Nu tar även Kalle plats på vår eviga hedersläktare.
Våra tankar går till familjen & Kalles nära vänner!

Tack för allt Kalle, vila i frid!

Genarps IF

Ett Giffahjärta till har lämnat oss
2024-04-11 08:46

Det är med sorg vi härmed meddelar att Lennart Ponsler nu tagit plats på den eviga hedersläktaren tillsammans med övriga bortgångna giffaeldsjälar. Lennart blev 78år och avled i tisdags efter en tids sjukdom.

Det är få i byn som inte haft något med Lennart att göra. Engagerad i allt och lite till som rör byns föreningsliv, inte minst i Genarps IF. Med full koll, inte bara på seniorlaget utan även på ungdomar och barn, hade han alltid tid att byta några ord. Om senaste matchen eller den som komma skall.

Tankarna går främst till den närmaste familjen men också till Lennarts stora vänskapskrets.

Vi kommer att hålla en tyst minut för Lennart innan första hemmamatchen på gräsplanen den 4e maj.

Tack för allt Lennart, vila i frid

Genarp IF

Löpning, 03/07 09:51