SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Välkommen till Genarps IF!

 
Vi i Genarps IF har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan föreningen bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta frididrott i form av löpning.
 
Våra hemmamatcher spelar vi på vår egen lilla pärla: Ekevallen. Välkomna hit för att titta på fotboll. I pausen köper ni en kopp kaffe i vår ungdomskiosk och när domaren blåst av matchen snörar ni på er gympadojorna och tar en löprunda i skogarna eller på natursköna Risen. När konditionen börjat infinna sig, varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) och Skånska Energi-Stafetten?
 
VÄLKOMNA!
 
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 
Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
Månadslotteriet
2022-05-16 09:40
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.
 
Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.
 
Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.
 
Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!
 
Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i Maj:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 333
Vinstvärde 200 kronor lott nr 068, 003, 300 och lott nr 134
2022-04-21 13:03

Hjälp Genarps IF att vinna prispengar samt biobiljetter genom att registrera dig som ny kund hos Svenska Spel Sport & Casino. Det går hela 200 kr till Genarps IF för varje ny kund som registrerar sig och sätter in 100 kr på sitt spelkonto.
Är du redan kund hos Svenska Spel? Alla dina spel ger också poäng i tävlingen. Spela alltid lagom. Läs mer om tävlingen här: https://www.sponsorhuset.se/genarpsif/landing/kampanj-svenska-spel

FOTBOLLSSKOLAN 2022
2022-03-29 13:42

Nu är anmälan öppen till årets Fotbollsskola som går av stapeln 13-15 juni mellan 16:00-19:00. Det kommer att finnas sju olika ålderlag precis som förra året och åldersspannet ligger mellan 2009-2016. Det går inte att anmäla äldre eller yngre barn!

 

Kostnaden ligger på 480 kronor och täcker mat, t-shirt, boll och en ersättning till våra engagerade och duktiga ungdomar som kommer att träna era barn. 

 

Anmälan finner ni uppe till höger på vår hemsida www.genarpsif.se via en dator mm, alternativt i vår rullista till vänster i era mobiler mm. Man behöver inte vara medlem för att få delta i vårt arrangemang.

 

Hoppas vi ser minst 100 barn även denna sommaren, så att sommarlovet inleds med en fotbollsfest! Sprid gärna budskapet till de ni känner. 

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 1/5 FÖR ATT SÄKERSTÄLLA BESTÄLLNING AV MATERIAL M.M

 

Mvh,

Peter Eriksson och övriga styrelsemedlemmar och ledare i Genarps IF

Giffabladet 2022
HERRJUNIORER, GENARPS IF
2022-03-27 11:55, Giffabladet 2022
Stående från vänster Axel Dehn, Loke Brandhammar, Pontus Andersson, Ludvig Nilsson, Måns Persson, Calle Hansson, Elliot Persson- Brunzell, Albin Rosell, Leo Elten, Emil Fällmark, Adam Åkesson. Ledare Oskar Mårtensson.
Knästående från vänster ledare Patrik Persson, Simon Kristoffersson, Emil Mårtensson, Jon Muller, Elias Unnerbäck, Max Mårtensson, Max Dunegård.
liggande Hampus Hansson, Erik Johansson.
Frånvarande Andreas Nilsson

 

Giffabladet 2022 delades igår ut i byns alla bredlådor. På grund av den mänskliga faktorn missades tyvärr våra äldsta ungdomar, Juniorlaget, i produktionen.

 

Genarps IFs juniorer består av ett gäng goa 16-18 åringar. Gruppens verksamhet är återuppstådd efter ett par års uppehåll. De tränar måndag och onsdagar, har god uppslutning på träningarna och har väldigt kul tillsammans. Ibland får detta pojklags äldre killar vara med på A-lagets matcher och känna på den utmaningen.

 

Laget tränas av Oskar Mårtensson och Patrik Persson.

 

 

Årets Giffare samt årets specialpris
2022-03-15 10:41

Årets GIFFARE 2021 och pris för betydelsefulla insatser i klubben.

En av ordförandens uppgifter är att utse ”Årets Giffare”, men i år har jag valt att även dela ut det nygamla priset för ”betydelsefulla insatser”.

 

Årets GIFFARE 2021 – Lars-Håkan Johansson

Lars-Håkan, eller ”Pöjk” som de flesta känner honom, är en viktig kugge i Genarps IF och han är verkligen en sann föreningsmänniska. I sin roll som lagledare för herrseniorerna sköter han mycket av det praktiska runt laget och hans insatser sträcker sig långt utöver det vanliga.

Förutom detta brukar Lars-Håkan även ordna mycket praktiskt nere på Ekevallen, allt från att bistå kommunen eller deras representanter till att själv delta på föreningens fixardagar.

 

Betydelsefulla insatser i klubben - Jonas Hansson

Jonas har haft ett flertal olika roller inom klubben, både som tränare och styrelseledamot, och det är i egenskap av det senare som jag lärt känna honom. Jonas har bidragit mycket till klubben och styrelsen genom sitt noggranna och flitiga sätt att arbeta.

Jag vill med detta pris tacka Jonas för hans insatser i klubben och önska honom stort lycka till i sin nya roll som tränare hos den lokala konkurrenten.

 

Rikard Ekström
Ordförande
Genarps IF

 

Nyheter från våra lag
F 12-14, 15/05 14:53 
Löpning, 15/05 09:22 
P/F 15-16, 08/05 14:16 
Herrar Senior, 08/05 10:07 
Löpning, 07/05 21:32 
 
Våra Sponsorer