Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ibland har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt. Missa inte ”Första tisdagen i månaden”.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta Bo, abbakonsult@gmail.com

Välkommen till ett glatt gäng!

Bästa vinterträningen - inte den lättaste
2021-02-09 21:11

Fler bilder (+5) >>
Tisdagens träning blev unik i sitt slag.
Tillgången på snö gjorde att vi kunde träna den tuffaste träningen - snöpulsning!
Här letade vi efter ytorna med 3 - 4 dm snödjup, som gav bra knälyft och riktigt bra ”rump-träning”.
Har vi tur så kommer det mer snö.
Uppdaterad klädprofil
2021-02-01 16:34
Ny jacka och mössa. Beställs genom Britt-Marie, mormorbm49@gmail.com
Hela klädprofilen med alla kostnader finns under fliken Våra löpare, ”Kläder”
Välkommen att träna löpning med oss
2021-01-12 21:13

Vi fortsätter vårt träningskoncept Run All Around med Svensk Friidrott.

På torsdag 14/1 kommer vi att ha öppen träning för alla på löpslingan - våran Arena.

Efter lätt uppvärmning kommer vi få prova kortintervaller 45 sek/15 sek-vila.

Ur Coronasynpunkt, beroende på hur många vi blir delar vi in oss i mindre grupper. När vi samlas ser vi till att hålla avstånd.

Välkomna kl.18 längst ner på parkering Ekevallen/Genarps IP

Annandagsträning gå/jogga/tröskel
2020-12-25 10:51
Kl 10.00 sticker vi ut från Ekevallen, upp till ”Galten”.
Den rundan är 4370 m. Se ”våra träningar”
Unik träning i skogen 22/12
2020-12-21 22:15
Tisdagens träning blir annorlunda då vi anordnar en mysig kort, men intensiv löparrunda i skogen, nere vid grillplatsen - på kvällen den 22/12, i skenet av marschaller. (Inga pannlampor).
Använd ficklampa/pannlampa för att ta dig bort till platsen för intervallerna (600 m).
Run All Around är ett projekt som vi anordnar tillsammans med Svenska Friidrottsförbundet
Vi tänder upp kl 17.00 och du kan komma när du vill fram till kl 20.00, det går också att samlas som vanligt kl 18.00 på Ekevallen och springa dit genom byn.
Du/ ni får bara komma som en liten grupp eftersom vi tänker Covidsäkert.
Lätt att hitta om du joggar bort till slutet av Sandvägen, där du ser första marschallen.
Så här är tanken på plats:
Vi kör vid ”fula trädet” ner förbi grillplatsen, mellan två utsatta koner på 400 m. Här springer du fram och tillbaka med 1 - 2 minuters vila emellan.
Klarar du 10/14/20gånger?? 👏 . Kolla klockan så du vet om du kan hålla samma tempo.
Tagga din kompis såklart🏃🏻👏

/Bo