Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och nu har vi utökat utbudet till att även omfatta löpning och mountainbike.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen. Välkommen dit för att titta på fotboll.
Eller varför inte delta i vår löptävling "RISEN-loppet" eller cykelfesten

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Händelserik höst
2015-08-18 12:00

Hej!

Nu drar hjulen igång igen. Genarps IF står för en spännande höst med ett brett utbud med många olika aktiviteter.

29 augusti kommer vi att ha informationstält på lördagen (Genarps dagarna)

5 september Arrangerar löpgruppen Trail-träning i Genarp (15 km, 25 km)
12 september Arrangerar F06/07 cup på Ekevallen (Löddecup)
19 september Arrangerar P07 cup på Ekevallen (Löddecup)

26 september Arrangerar PF08/09 cup på Ekevallen (Löddecup)
26 september Cykelfest för vuxna.  Länk till Cykelfesten

3 oktober Klubbmästerskap i terränglöpning.  Länk till Klubbmästerskapet

4 oktober Invigning av konstgräset Ekevallen. Mer info

V44 Löpgruppen ungdomssatsar med olika aktiviteter

4 november 18-21 HLR utbildning för intresserade medlemmar. Anmäl dig på genarpsif.arr@telia.com

28 november ungdomsavslutning (Idrottshallen) Mer info kommer.

Där emellan är det tuffa träningspass för såväl fotbolls som löpintresserade och på Ekevallen duggar fotbollsmatcherna tätt, och våra löpare fortsätter att jaga medaljer. Allt hittar ni i vår kalender på www.genarpsif.se/

Också får vi se till att vi hinner med att tänka på miljön, och ta med våra tomburkar även utländska till Ekevallen bakom biljett båset på parkeringsplatsen.

Mikael Frostander

Ordf.

Klubbmästerskap i terränglöpning
2015-07-15 13:35

Lördagen den 3 oktober arrangerar vi i löpargruppen ett öppet klubbmästerskap i Terränglöpning.

Öppet innebär att alla medlemmar i Genarps IF inom friidrott, cykel och fotboll är välkomna.
Detta är vår årsavslutning, trots att det återstår vissa tävlingar på programmet. Därför håller vi även höstfest med respektive och barn.

Klubbmästerskapet:
Sträckan är c:a 5 km, terräng i skogen. Handikappbaserad enligt World Masters association. Ålder från 12 år.
Vandringspris kommer att instiftas av ABBA Sport. Prestationspriser till de bästa. Vi tävlar i en klass, ungdomar mot pensionärer, kvinnor mot män - jämlikt!

Alla som deltar i tävlingen är med i utlottningen av ett par Skechers löparskor.

På eftermiddagen övergår vi till mera festligheter där vi samlas för helgrillad gris, musik och underhållning, prisutdelningar m m.
Allt detta ingår som medlem i Löpargruppen.

För övriga är kostnaden 175:-. Under tolv år 75:-.

Program:
Samling lördagen 3 okt. kl 10.00 på Ekevallen.
Första start 11.00
Mat serveras 15.00
Festen pågår under hela kvällen...

Anmäl dig under fliken "Klubbmästerskap 2015"

SNARAST!

Dock senast 9 september

500 imponerar!
2015-05-15 10:20
Kenneth "Broa" Brostedt
På Lördag kl 14.00 möter våra herrar i A-lag, Malmö laget Lira IF på anrika Ekevallen.

Då kommer ytterlgare en spelaren att i Genarps IF:s historia Kenneth "Broa" Brostedt en att nå upp till sin magiska 500:e match på seniornivå i föreningens röda tröja.
I höstas 2014 nådde Jonas "Dike" Einbjörn dit.
Att dessa grabbarna inte tillhör tonåren kan vem som helst räkna ut, men med deras rutin, spelförmåga och stabila lugn så skapar de en trygghet i laget som är så viktig.
Så kom till Ekevallen på lördag och var med att hylla våran Broa.

Mikael Frostander
RISEN-loppet genomfört
2015-05-01 18:01

OJ, OJ OJ.

STORT Tack till alla funktionärer som hjälpte till att göra vårt arrangemang till en fest för alla löpare.

200 som sprang och jag vet inte hur många som befann sig ute på banan och hejade fram alla kämparna.

Bra reklam för Genarp och Genarps IF.

Vi kommer att söka sanktion till nästa Första Maj - helt klart!

Tävlingsledare

Bo Andersson