Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
BarnHLR-utbildning
2020-10-26 20:24
Under kvällen genomgick stora delar av föreningens tränare/ledare en utbildning i barnHLR. Även vuxenHLR och användande av hjärtstartare berördes. Nyttigt!

Stort tack till Jesper Nylén som höll i utbildningen.
Fantastisk pallplats till Genarps IF
2020-10-25 09:38
Sander tog ett Brons på SM I terräng
Se hela rapporten under löpning...

Genarps IF P13, Seriesegrare!
2020-10-18 19:45
Glada grabbar!
På ett soligt Ekevallen säkrade Genarps IFs P13-lag idag seriesegern efter en stark 3-2 seger mot LB07.

GRATTIS GRABBAR!
Månadslotteriet
2020-10-15 20:24
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i oktober:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 331
Vinstvärde 200 kronor lott nr 254, 075001 och lott nr 291
Löpning
2020-10-08 21:39, Löpning

Genarps IF är en av tio föreningar som av Friidrottsförbundet har tilldelats ambassadörskap för konceptet Run All Around. Vi vill med konceptet locka fler ungdomar och vuxna att upptäcka glädjen, enkelheten och nyttan med löpning oavsett tidigare erfarenhet.

Löpning kan utföras precis där du är, året runt, oavsett om du är i ett bostads-område, i skogen, parken, under vinter eller sommar. Genom att springa under olika årstider i olika miljöer och underlag varieras träningen vilket leder till att kroppen arbetar med flera muskelgrupper. Skogsmiljö får dig att hoppa, ducka, springa slalom, medan du på asfalt kan springa snabbt året runt. Variationen i träningen kommer ge ökad kondition, styrka, smidighet, kroppskontroll, motivation och stärkt självförtroende.

Run all around är ett initiativ där löpning utförs i flera miljöer utomhus året runt. Det krävs inga hallar eller lokaler för att genomföra träningen utan man tar sig till en närmiljö som inspirerar och motiverar till träning. Svensk Friidrott vill få fler människor att upptäcka glädjen, enkelheten och nyttan med löpning oavsett tidigare erfarenhet samt få en förståelse för hur man genom löpning i olika årstider och miljöer kan ge kroppen en allsidig träning.

Run all Around kommer att pågå i ca 6 månader med start tisdagen 13/10. Våra träningsdagar är tisdagar, torsdagar och lördagar där Run all around kommer att förläggas på någon av träningsdagarna. Vi samlas på idrottsplatsens parkering kl 18:00. För mer info se under Löpning och Våra Träningar.

Välkommen att träna med oss!

Herrar Senior, 25/10 10:48
Löpning, 25/10 09:20