Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Månadslotteriet
2020-05-17 19:57
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta genarpsif.lotteri@telia.com.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i maj:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 140
Vinstvärde 200 kronor lott nr 072, 170, 213 och lott nr 161
Fotbollsskolan 2020 - Anmälan är öppen
2020-05-11 20:59
Nu har anmälan till fotbollsskolan 2020 öppnat!

Medlemskap i Genarps IF är inget som behövs för att delta!

Använd er av länken Fotbollsskolan 2020 för att komma till anmälningsformuläret.
För frågor gällande arrangemanget, maila till genarpsif.medlem@telia.com.

Varmt välkomna!
Åtgärder vid matcharrangemang för barn och ungdomar med anledning av Corona
2020-04-25 14:46
Skånes FF har beslutat följande avs barn- och ungdomsfotboll (födda -02 eller senare):
- Seriespel startar fr.o.m. 1 maj enligt gällande spelschema i Fogis.
- Vårsäsongen är frivillig och matchresultat genererar inga tabeller.

För seniorer (födda -01 och tidigare) gäller fortsatt förbud mot matchspel (även träningsmatcher).

Med anledning av Corona ber vi alla att respektera följande punkter, som baserar sig på regeringens samt FHM:s beslut och rekommendationer:

• INGEN ska spela eller delta i verksamhet om man har symptom.
  • Var extra noga med handhygien.
  • Undvik omklädningsrum. Byt om hemma innan och efter aktivitet. Ha gärna samlingar utomhus.
  • Vid hemmamatch, öppna toaletten mellan omklädningsrum 1 och 2 till bortalaget. Hemmalaget använder toaletten i ett av omklädningsrummen.
  • Vid hemmamatch ansvarar hemmalaget för att tvål, handsprit och pappershanddukar ska finnas tillgängligt på toaletterna.
  • Spela utan publik.
  • Om några, för sitt barns skull, behöver närvara, sprid ut er, håll avstånd.
  • Använd inte ”high-fives” eller handskakningar. Hitta andra sätt att hälsa på.
  • Håll avstånd när det går. Det är endast spelare under den tid dom är på planen som behöver ha närkontakt.
  • Visa ännu större respekt för andra människor än vanligt.
  • Respektera ”50-regeln”. I de 50 personerna räknas enligt FHM även spelare, ledare o.s.v. och inte enbart publiken.
  • Endast de som är nödvändiga för att matchen/träningen ska kunna genomföras (spelare, ledare och funktionärer) får vara på plats.
Till alla ledare
Glöm inte att stämma av med respektive motståndarlag för att se om era matcher ska spelas eller ej, då matcherna spelas på frivillig basis (glöm inte informera domare(n) om matchen ej ska spelas).
Uppdatering angående Corona/Covid-19
2020-04-08 22:08

Den 1/4 kom det olika budskap från Folkhälsomyndigheten (FHM) vad gäller träning och träningsmatcher. Efter klargörande och förtydligande så har Skånes Fotbollförbund beslutat att det är tillåtet att genomföra träningar och lokala träningsmatcher om dessa är möjliga att genomföra utan att riskera smitta. Om inte, bör de ställas in.

Fortfarande gäller beskedet från Skånes Fotbollförbund att alla tävlingsmatcher (alla åldrar) är inställda tills vidare.

Genarps IF, träning och träningsmatcher

Med ovanstående som grund har Genarps IF beslutat följande:

• Träningsverksamheten kan fortgå som planerat, men fortsatt i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation.
  • Träningsmatcher på seniornivå är uppskjutna tills vidare.
  • Cuper och evenemang där fler än två lag finns representerade, oavsett åldersgrupp, är uppskjutna tills vidare.
  • Träningsmatcher för barn och ungdomar där endast två lag träffas och spelar match är tillåtna tills vidare.
Riktlinjer vid träningsmatch för barn och ungdomar

• Följ Folkhälsomyndighetens samt Skånes Fotbollsförbund råd och riktlinjer.
Kioskverksamhet

Det är tillåtet att ha kiosken öppen vid träningsmatch, men riktlinjerna är följande:

• Endast Swish, ingen kontanthantering.
  • Iakttag bästa möjliga hygien. Plasthandskar med mera finns tillgängligt i kiosken.
  • Undvik trängsel – håll avstånd.

Generellt:

Föreningen fortsätter att följa utvecklingen noga och kommer att agera vid beslut som påverkar vår verksamhet.

Fortsatt allmän uppmaning:

• Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

• Byt om hemma före och efter aktivitet.

• Ha inga samlingar inomhus.

• Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.

• Uppmana till god handhygien.

• Be föräldrar att inte stanna kvar och titta på träningen/träningsmatchen.

• Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.

Styrelsen, Genarps IF

2020-04-08

Kallelse till årsmöte
2020-02-16 17:15

Genarps IF:s årsmöte äger rum

måndagen 9 mars 2020, kl 19.00, Klubblokalen Ekevallen

De handlingar (verksamhetsplan, budget mm) som tas upp på årsmötet ska finnas tillgängliga för medlemmarna senast en vecka före årsmötet. Ni hittar handlingarna på hemsidan under fliken "Dokument" i menyraden. Härunder finns en mapp som heter "Inför årsmötet 2020". De medlemmar som så önskar kan hämta ut handlingarna i pappersform, torsdagen 5 mars 18.00-19.00 på kansliet på Ekevallen.

Dagordning

1. Mötets öppnande/fastställande av röstlängd

2. Mötets behöriga utlysande

3. Godkännande av dagordning