Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Info från Valberedningen
2018-12-03 09:19

Information från valberedningen inför årsmötet 2019-03-11

Valberedningen har påbörjat sitt arbete. Arbetet görs utifrån det som är skrivet i Genarps IFs stadgar där det bl a står "Valberedningen ska senast tre månader före årsmötet tillfråga dem vilkas mandattid utgår vid mötets slut, om de vill kandidera för nästa mandattid. Därefter ska valberedningen informera medlemmarna om eventuella avsägelser. Valberedningen ska upplysa medlemmarna om att de har rätt att inkomma med förslag på kandidater" (se 4 kap Valberedning 2 § Åligganden).

Valberedningen har kontaktat de personer vars mandat går ut och frågat om de kan acceptera att bli föreslagna till omval. Resultatet av detta redovisas nedan. Arbetet med att hitta lämpliga personer till styrelseposter eller till revisorer kräver att klubbens medlemmar hjälper valberedningen genom att inkomma med förslag på lämpliga namn. De personer som föreslås ska vara medlemmar i föreningen och de bör också vara tillfrågade innan förslaget skickas in. Valberedningens kontaktuppgifter finner ni nedan.

Accepterar omval

Daniel Andersson

Valberedningen

Nils Danielsson                              nils.danielsen@med.lu.se

Thomas Mårtensson                       don.tomasso@telia.com             0708-617966

Stefan Holmqvist                           stefan.holmqvist@axis.com         0708-901856

Bästa tävling i Skåne under 2018
2018-12-02 08:41
Tävlingsledare Bo Andersson tar stolt emot pokalen för ett bra arrangerat lopp
En fantastisk dag i Genarp under lördagen!

Givetvis med JUL i Genarp, men större var den Julklapp som delades ut till Genarps IF - löpning.
DM i Terräng (Genarps-terrängen) som arrangerades för första gången den 7/10 i år. Tävlingen ansågs vara den bästa tävlingen 2018 och blev utsedd till "Årets Tävling" av Skånes VeteranKlubb som höll sin avslutning under lördagen, just i Genarp.

Ungdomsavslutningen 13 oktober
2018-10-21 12:31

I strålande solsken höll föreningen den traditionella ungdomsavslutningen på Ekevallen den 13 oktober. Närmare 100 barn och ungdomar samlades för lekfulla aktiviteter och tävlingar, korvätning och som avslutning utdelning av plaketter för ett väl genomfört år. Ungdomsledarna var som vanligt engagerade i sina spelare och gav massor av uppmuntran och beröm under tävlingarna. Under fliken ”Bildgalleri” ovan finns fler bilder från avslutningen.

Damseniorerna höll kiosken öppen och såg till att de som ville få något att äta och dricka under tiden fick de behoven tillgodosedda. Efter avslutade tävlingar inleddes plakettutdelningen med att Genarps Företagsgrupp delade ut priset till Årets Företagare i Genarp vilket i år var Sven-Erik Sahlée. Därefter avtackades Petra Kristoffersson för många års trogen tjänst i skiftande roller inom föreningen. Sedan var det dags för spelarna att ta emot var sin plakett av spelare från dam- och herrseniorerna. Dagens avslutades med att herrseniorerna hade grillat korv till alla deltagare så att de kunde fylla på energi efter en fartfylld förmiddag.

Ett stort tack till alla som ställde upp och gjorde detta till en lyckad dag!

Magnus Engström

Dragning i månadslotteriet den 15 oktober -18