Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Ny tränare för herrseniorerna
2020-11-22 09:27

Det är nu klart att Niklas Lundin från Staffanstorp blir ny huvudtränare för herrseniorerna.

Niklas har erfarenhet från flera klubbar och nivåer sedan tidigare och vi ser fram emot ett spännande och givande samarbete under kommande säsonger.

Varmt välkommen Niklas!

//Styrelsen

Månadslotteriet
2020-11-18 10:41
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i november:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 318
Vinstvärde 200 kronor lott nr 188100, 264 och lott nr 199
Corona / Covid-19 - uppdatering
2020-11-18 07:11
Folkhälsomyndigheten förlängde i tisdags (17/11) de skärpta allmänna råden som infördes i Skåne län den 27 oktober.
Detta innebär att föreningar i Region Skåne fortsatt ska avstå från att genomföra matcher och träningar fram till och med den 13 december. Undantag gäller för de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.

Ovan innebär att Genarps IFs verksamhet för seniorer är pausad t.o.m. 13 december.
Ungdomsverksamheten kan fortsatta sin träning utomhus, men ska följa gällande råd och rekommendationer, som till exempel att byta om hemma.
BarnHLR-utbildning
2020-10-26 20:24
Under kvällen genomgick stora delar av föreningens tränare/ledare en utbildning i barnHLR. Även vuxenHLR och användande av hjärtstartare berördes. Nyttigt!

Stort tack till Jesper Nylén som höll i utbildningen.