Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och nu har vi utökat utbudet till att även omfatta löpning och mountainbike.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen. Välkommen dit för att titta på fotboll.
Eller varför inte delta i vår löptävling "Risenloppet 2015"

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Vårt nya cup tält o vimplar
2015-03-18 00:23
För cuper och arrangemang som lagen och föreningen deltar i, har vi nu ett rött vackert tält med 2 stycken  4.2 meters vimplar.
(Tältet kan bokas via cuptälts sidan av ledare, förtroendevalda)
Vårt Pris! Årets Förening
2015-03-09 08:00

Fredagen den 6 mars var den dagen då vi, Genarps IF fick ta emot vårt pris för Årets Förening i Lunds Kommun. Ett pris som vi är stolta över.

Med motiveringen: En idrottsklubb som valt att blicka framåt!
fick vi förutom den angenäma titeln ta emot en prissumma på 5000 kr till föreningen.

På en trevlig tillställning på Scandic Star hotell i Lund där kvällens konferencier var Lundaprofilen, författaren och kåsören Katarina Mazetti. Detta var tredje året som Lunds idrottsgala arrangerades.

På plats från Genarps IF var Mikael Frostander, Gabriella Nordendahl, Magnus Engström, Erika Frank, Andreas Skog, Erik Sjökvist, Örjan Elten.

Handla Idrottskläder från Genarps IF´s klubbprofil
2015-03-04 15:27

Nu kan man handla produkter från vår klubbprofil direkt på vår leverantör ActionSport Store´s websida

Höger klicka på länken www.actionshop.nu  och öppna i ett nytt fönster och välj Fotbollsförening Genarps IF.

All information finns där

Årets förening 2015
2015-02-18 22:07

GENARPS IF har tilldelats:

Årets förening i Lunds kommun 2015

Motivering:
En idrottsklubb som valt att blicka framåt!
Att driva en idrottsförening i en liten by som Genarp ställer höga krav. Vår verksamhet har en direkt påverkan på en stor del av invånarna i och runt Genarp, både unga och gamla. Alla som vill ska ha chansen att vara med i vår gemenskap. Att få röra på sig, träna, tävla, utvecklas inom idrotten, få kompisar, mogna, ta ansvar är bara några ledord för hur viktig vår verksamhet är för byn.

Föreningen har funnits sedan 1931 och vi har huvudsakligen varit aktiva inom fotboll. Vi har i nuläget 407 registrerade medlemmar.

Under 2014 togs ett unikt beslut att förnya klubben. Förnyelsen har inneburit att klubben har påbörjat ett arbete med att bredda sin verksamhet. Tanken har varit att fånga upp andra populära idrotter, som saknar lokala föreningar, vilka bedrivs på motionsnivå i och runt Genarp. Förnyelsearbetet har i dagens läge inneburit att Genarps IF har startat upp en löpsektion, där antalet medlemmar ökar. Löpsektionen har fått igång en organiserad träningsverksamhet för alla nivåer. Sektionen kommer även under maj månad arrangera RISEN-loppet (ett motionslopp och sanktionerad tävling) med förhoppning om stort deltagande.

Vidare har arbetet med förnyelse inneburit att Genarps IF under våren startar upp en cykelsektion. Här har vi velat knyta till oss motionärer, kompisgäng och andra aktiva mountainbikeentusiaster vilka startar sina träningsrundor nere vid Ekevallens idrottsplats i Genarp. Arbetet har hittills resulterat i överenskommelser med kommun och markägare samt utmärkta "cykelslingor" kring Genarp. Vår förhoppning är att denna sektionen i framtiden kommer bedriva tränings- och tävlingsverksamhet för alla åldrar och nivåer.

Sammantaget tror vi på sikt att Genarps IF´s förnyelse kommer att ha positiv inverkan på vår huvudinriktning fotboll och på Genarp som by. Samtidigt är vi övertygade om att både löpningen och cyklingen mår bra av att ha en stabil förening bakom sig.

Utmärkelsen delas ut i samband med Lunds idrottsgala 2015 på Scandic Star Hotell den 6 mars.
Premiär! RISEN-loppet 2015
2015-01-28 21:46

Detta är ett litet steg för en människa, men ett jättekliv för mänskligheten i Genarp. Det var så han nästan sa, den gamle Neil Armstrong.

Ni är nu hjärtligt välkomna att anmäla er till Genarps IF:s premiärlopp, vår första löptävling RISEN-loppet 2015. Anmälan är nu öppen.

RISEN-loppet går av stapeln fredagen den 1:e Maj 2015.
All information hittar ni på vår nya hemsida under fliken RISEN-loppet 2015.

För gruppmedlemmar i löpgruppen och fotbolls/mountainbikes ledare är start avgiften gratis.
Övriga medlemmar/tävlande betalar startavgift enligt PM.

Hjärtligt välkomna!

Mikael Frostander

Föreningen som är mer på G än någonsin!
P 07, 29/03 15:19
Herrar Senior, 28/03 15:37