Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Månadslotteriet
2020-09-15 20:00
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i september:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 203
Vinstvärde 200 kronor lott nr 073213092 och lott nr 239
Bollek för barn födda 2015 och 2016
2020-09-14 21:35
Nu startar vi upp bollek för barn födda 2015 och 2016!

Första träningstillfället är nu på söndag, den 20/9, klockan 11-12.
Samling på B-plan, d.v.s. gräsplanen vid kiosken.

En egen lagsida har precis skapats och där ni snart kan finna kontaktinformation, lagkalender med mera.
Genarps IF på Friends Arena
2020-09-14 21:21
För er som missade det dök plötsligt Genarps IF upp i rutan i samband med landskampen mot Frankrike! Trevligt!
Dragning i matchsponsorlotteriet
2020-09-09 18:46
Vi har haft lottdragning bland matchsponsorerna för de tre första hemmamatcherna. Vinnarna hittar ni här på hemsidan under fliken ”Våra Lotterier”-”Matchsponsorlotteriet”. Kanske är det just Ert företag som kammat hem vinster i form presentkort från The Lodge eller Honulele Spa!

ÖVRIGT:
För er som tidigare vunnit, och har presentkort kvar från The Lodge: Förutsatt att presentkortets giltighetstid inte passerats kan det användas till halva presentkortets värde per besök på The Lodge eller Honulele Spa.

Frågor eller annat? Skicka ett mail till sponsor@genarpsif.se

Nya e-postadresser till Genarps IF
2020-09-03 07:39
Vi vill uppmärksamma våra medlemmar på att klubbens e-postadresser nu blivit uppdaterade till att inte längre använda Telia, utan istället vara knutna till vår egen domän.

Detta innebär att klubbens e-postadresser numera är:
Vänligen använd dessa adresser i fortsättningen vid kontakt med klubben.

Ni kan även finna de uppdaterade adresserna på hemsidan under Kontakt ».