Våra Sponsorer
 
Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och nu har vi utökat utbudet till att även omfatta löpning. 

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP. Välkommen dit för att titta på fotboll.
Eller varför inte delta i vår löptävling "RISEN-loppet".

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Slutdragning i månadslotteriet
2016-11-29 10:34
Välkomna till slutdragningen i månadslotteriet fredagen den 9 december klockan 18.00 i klubbstugan på Ekevallen 
Sparbanken Skåne uppmärksammar Genarps IFs löpargrupp
2016-11-27 15:07
Bo och Britt-Marie mottager checken av Sparbanken Skånes representant Christer Friberg.
Motivering till Sparbanken Skånes projekt "Vi tillsammans", varför Genarps IFs Löparsektion ska tilldelas 5000 kr: 

"Löparsektionen tar emot löpare i alla åldrar där många gemensamma aktiviteter genomförs- allt ifrån träning, läger och tävlingsarrangemang. Föreningen har energiska eldsjälar som är otroligt aktiva med att hitta på och genomföra dessa aktiviteter med mycket begränsade resurser. Så 5000 kr skulle betyda och bidra till väldigt mycket och stärka sektionen som verkligen är öppen för alla som vill utveckla sin löpning, förbättra sin kondition och gemenskap med andra"
Novemberdragningen i månadslotteriet
2016-11-15 13:30
Följande nummer har vunnit vid dragningen den 12 november
500 kr lott nr 175
200 kr lott nr 040, 112, 121 och lott nr 298
Grattis till vinsterna !
Uppföljning på Ungdomsavslutningen 2016
2016-11-06 20:33

Nu har vi kommit in november månad med blötare, kortare och kallare dagar.

 

Betydligt roligare är då att minnas tillbaka på föreningens Ungdomsavlutning 2016 som hölls första helgen i oktober i samband med årets sista hemmamatch för vårt representationslag på herrsidan. Då hade vi verkligen vädret på vår sida med torrt, soligt och även för årstiden varmt väder. Förutom vädret så gav dagen oss i Genarps IF en mängd positiva intryck:

 

- Cirka 100 av våra barn och ungdomar hade möjlighet att delta på dagens aktiviteter och lekfulla tävlingar.

- Lika många hamburgare gick åt för att hålla energin uppe...

- Barn, ungdomar och ungdomsledare tog gemensamt plats på vallen och hejade fram A-laget till seger mot Liga 06.

- Inkluderat seniorsektionen samt vår trogna hemmapublik och matcharrangörer befann sig därmed förmodligen uppemot 200 Genarps IF medlemmar på Ekevallen den här dagen.

- Efter matchen hölls plakettutdelning till samtliga ungdomslag där såväl dam- som herrseniorspelare assisterade. Även vinnarna i de olika tävlingarna hyllades. Presentkort hos vår klädleverantör ActionSport har nu retroaktivt delats ut till samtliga tio vinnare.

- Mats Nilsson och Andreas Skog avtackades för lång, trogen och framgångsrik tjänst inom föreningens Ungdomssektion. Gedigna insatser inom tränar- och ledarsidan men även inom ideellt arbete såsom att snickra och fixa på Ekevallen samt kiosktjänst på Baddaredagen, Genarpsdagen etc. etc. Listan kan göras lång...

- Många personer deltog för att vi skulle få ihop Ungdomsavslutningens aktiviteter för våra glada och energiska barn och ungdomar. Stort tack till alla, ingen nämnd - ingen glömd! Däremot ett extra tack till Helena Brax, ungdomsledaransvarig och Magnus Engström, fotograf för dagen men annars föreningens sekreterare. Fler bilder finns i Bildgalleriet.

- Upplägget för Ungdomsavslutningen verkar ha fungerat bra och vi kommer att fortsätta utveckla det framöver. Fortsatt fokus kommer att hållas på lekfulla aktiviteter för våra barn och ungdomar samt att ytterligare länka samman föreningens ungdomssektion med seniorsektioner på dam- och herrsidan.

 

/Ungdomsavslutningsgruppen genom Stefan Holmqvist

Nyheter från våra lag
Damer Senior, 01/12 20:27 
Löpning, 27/11 14:22 
F 06-07, 26/11 20:22 
Damer Senior, 13/11 19:42 
Herrar Senior, 10/11 15:27 
Löpning, 06/11 09:21