Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Information från valberedningen inför årsmötet 2020
2019-12-08 20:36

Valberedningen har påbörjat sitt arbete. Arbetet görs utifrån det som är skrivet i Genarps IFs stadgar där det bl a står "Valberedningen ska senast tre månader före årsmötet tillfråga dem vilkas mandattid utgår vid mötets slut, om de vill kandidera för nästa mandattid. Därefter ska valberedningen informera medlemmarna om eventuella avsägelser. Valberedningen ska upplysa medlemmarna om att de har rätt att inkomma med förslag på kandidater" (se 4 kap Valberedning 2 § Åligganden).

Valberedningen har vid ett styrelsemöte informerat styrelsen om att arbetet med en ny styrelse börjat och begärt att styrelsens ledamöter ska meddela om de ställer upp för omval eller ej. Resultatet redovisas nedan. Arbetet med att hitta lämpliga personer till styrelseposter kräver att klubbens medlemmar hjälper valberedningen genom att inkomma med förslag på lämpliga namn. De personer som föreslås ska vara medlemmar i föreningen och de bör också vara tillfrågade innan förslaget skickas in. Valberedningens kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Accepterar omval

Magnus Engström

Rikard Ekström

Jonas Hansson

Niklas Nilsson

Jan Billberg

Avgår, fyllnadsval krävs

Anders Jakobsson

Ett år kvar på mandatet

Christian Dunegård

Ett år kvar på mandatet

Bo Andersson

Fredrik Lago

Örjan Eltén

För att summera så behöver valberedningen förslag på

1. En ordförande

2. En ny ordinarie styrelseledamot med mandattid 2 år

3. En ny ordinarie styrelseledamot med en mandattid 1 år (fyllnadsval)

Månadslotteriet
2019-11-17 17:28
Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i november
Vinstvärde 500 kronor lott nr 029
Vinstvärde 200 kronor lott nr 342, 234, 030 och lott nr 273
Genarps IF fick priset igen
2019-11-10 12:52
Gustav Sande och Bo Andersson stolta mottagare av bucklan
För andra året i rad tog löpargruppen hem vandringspriset för bästa arrangerade löpartävling i Skåne.
DM i Terränglöpning Arrangerades för andra gången på Ekevallen den 6 oktober. Banan är en 2 km bana med blandad terräng där ungdom, senior, veteran och motionär tävlar. Denna har blivit mycket uppskattad av veteranlöparna i Skåne som röstade fram loppet till "Årets Tävling".

5 år för löpargruppen i Genarps IF
2019-10-23 11:17
Det är stor gemenskap bland löparna
Den 21/10 2014 blev Genarps IF medlemmar i Svenska Friidrottsförbundet.
Det är nu över fem år sen Bo och Britt-Marie tog kontakt med styrelsen för att bilda sektionen -löpargruppen.
Föreningen har sen utvecklats till en seriös och respekterad klubb i Löpar-Sverige.
Detta skulle såklart firas!
Tisdagar är den största träningsdagen i veckan och nu den 22/10 samlades extra många för att fira. Först med ett tufft träningspass för både ungdomar och veteraner, med många nya övningar som lär kännas för "di gamle".
Totalt kunde vi räkna in 32 deltagare som efter träning också fick festa med tårta, nutella, ägg m m.
Bara nyttigheter alltså...

Stort Tack till alla som deltog i firandet
/Britt-Marie och Bo
Månadslotteriet