Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
Inför årsmötet 2022
2022-01-12 19:43

Genarps IFs årsmöte äger rum måndagen 7 mars kl 19.00 på Ekevallen.

Kallelse till årsmöte med förslag till föredragningslista ska utfärdas av styrelsen senast tre veckor innan årsmötet, alltså senast 14 februari. De handlingar (verksamhetsplan, budget m.m.) som tas upp på årsmötet ska finnas tillgängliga för medlemmarna senast en vecka före årsmötet, d.v.s. måndagen 28 februari. Handlingarna kommer då att finnas tillgängliga på hemsidan. De medlemmar som vill hämta ut handlingarna på kansliet kommer att kunna göra det torsdagen 3 mars 18.00-19.00.

De medlemmar som vill lämna förslag (motion) till styrelsen inför årsmötet ska göra det skriftligen senast fyra veckor innan årsmötet, alltså senast 7 februari. Styrelsen ska till årsmötet avge ett skriftligt yttrande över förslaget.

/Styrelsen

Månadslotteriet - uppdatera era kontaktuppgifter
2021-12-14 20:53

Under det gångna året har möjligheten att skicka ut pappersfakturor från vårt personregister tagits bort. Detta innebär att vi nu endast har digitala alternativ när det kommer till fakturering från vårt system.

Vi önskar därför att ni som är månadslottinnehavare och vet med er att ni inte har angett en e-postadress att höra av er till lotteri@genarpsif.se för att uppdatera era kontaktuppgifter.

Vår ambition är att framöver kunna kontakta vinnarna via e-post. Vid månadsdragningarna får man då även nyheten skickad till sig där man kan se de vinnande lottnumren.

Hälsningar,

Genarps IF

Corona/Covid-19 - uppdatering
2021-12-14 20:35

Med tanke på det rådande läget vill vi påminna om att vi följer Folkhälsomyndighetens och idrottsförbundens råd och rekommendationer. Glöm inte att alla kan hjälpa till att minska smittspridning genom att till exempel:

• hålla avstånd till varandra (förutom den närkontakt som är en naturlig del av aktiviteten)
  • inte dela utrustning med varandra
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
  • undvika gemensamma omklädningsrum (duscha hemma)
  • resa till och från aktiviteten individuellt
  • om möjligt utföra aktiviteten i mindre grupper
  • vid sjukdom, även med milda symtom, inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

GIF-halsdukar till försäljning
2021-12-10 06:28

Vi vill tipsa om att vi nu har fina GIF-halsdukar till försäljning. Perfekt som julklapp! :-)

Priset är 130:- styck.

För beställning, maila till sponsor@genarpsif.se och betala genom att Swisha 130:- till numret 123 051 91 32. Märk betalningen med "halsduk".

När beställningen är gjord och betalningen är mottagen så levereras halsduken hem till Er (inom Genarp).

OBS! Ange särskilt om ni vill ha halsduken diskret levererad. Tex vid julklapp till annan i samma hushåll.

Uppstart av P/F 15-16!
2021-11-27 19:23

Söndagen den 5/12 kommer vi att dra igång träningen för pojkar och flickor födda 2015 och 2016.

Träningen sker inomhus i Genarps idrottshall kl 10-11:30

Kom i tid!

Denna första träning är det obligatoriskt för föräldrar att närvara, då det kommer att hållas ett informationsmöte med representanter från styrelsen.

Ledare för laget är:

Maria Lundberg                                     sporty_mia@hotmail.com