Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Klargörande angående användning av konstgräset
2021-01-15 13:35
Lunds kommun har kommit med klara besked att det inte är tillåtet att träna/spela på konstgräset för närvarande på grund av snö och frost på planen.

Enligt politiskt beslut i höstas kommer plogning av konstgräsplanerna i Lunds kommun inte att starta förrän i mitten av mars.

Status för konstgräsplanerna i kommunen och huruvida det är tillåtet att träna/spela på dem hittas på https://www.lund.se/uppleva--gora/Idrott-och-motion/idrottsplatser-fotbollsplaner/.
Fototävling Giffabladet!
2021-01-12 09:16
2020 års upplaga av Giffabladet.
Produktionen av 2021 års upplaga av Giffabladet är i full gång.

Vi söker nu den bild som skall pryda omslaget. Bilden ska skildra den idrottsglädje och kamratskap som finns i föreningen, fritt att tolka precis som man vill. Får man dessutom med att Genarps IF firar 90 år är det en bonus.

Fram med kamerorna, leta i bildarkiven och skicka in ditt förslag till sponsor@genarpsif.se. Skala inte ner bilden utan skicka i högupplöst format. Senast den 1/3 behöver vi ha ditt bidrag. Om bilden visar enskilda individer, fråga dem först så att de godkänner eventuell publicering.

Fint pris till utvald omslagsbild utlovas! (Det är upp till fotografen om han/hon vill ha sitt namn med i tidningen)

Lycka till!
Genarps IF

Ny tränare för damseniorerna
2020-12-23 15:46

Det har tagit lite extra tid med tanke på den situation vi befinner oss i med Corona, men nu kan vi äntligen officiellt meddela att Patrik Lundberg från Löberöd blir ny huvudtränare för damseniorerna.

Patrik har erfarenhet från flera klubbar och nivåer som både herr- och damtränare och vi ser fram emot ett spännande och givande samarbete framöver.

Varmt välkommen Patrik!

//Styrelsen

Corona / Covid-19 - uppdatering
2020-12-16 19:54
Oavsett löpgrupp eller fotboll samt oavsett åldersgrupp är det åtta personer (exkl. tränare) i resp. grupp vid träning som gäller. Matcher och löptävlingar (oavsett ålder) är ej tillåtna.

Detta innebär att om träningsgruppen är större, måste den delas in i mindre grupper med högst åtta personer i varje. Detta gäller oavsett om träningen sker inom- eller utomhus.
Ovan är baserat Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd (giltig fr.o.m. 14/12) samt Svenska Fotbollsförbundet resp. Skånes FF och Svenska Friidrottsförbundets riktlinjer.

Tänk på att:
  • hålla avstånd till varandra (förutom den närkontakt som är en naturlig del av aktiviteten)
  • inte dela utrustning med varandra
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
  • undvika gemensamma omklädningsrum (duscha hemma)
  • resa till och från aktiviteten individuellt
  • utföra aktiviteten i mindre grupper (max åtta personer exkl. tränare)
Månadslotteriet
2020-12-15 20:21
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i december (årets slutdragning):
Vinstvärde 3000 kr lott nr 253
Vinstvärde 2000 kr lott nr 100
Vinstvärde 1000 kr lott nr 309 och nr 258
Vinstvärde  200 kr lott nr 275, 072, 143, 034, 314, 183, 088, 219, 093, 053, 140 och lott nr 322
Damer Senior, 11/01 19:35
Ledarsidan, 11/01 18:41