Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "Nyheter" och "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ett par gånger i månaden har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta bo@abbakonsult.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Lyckad test av GIFT
2017-03-11 12:47
I lördagens vårväder var vi 14 från klubben som testade allt från vätskekontroll, lärkans drill och givetvis serpentinen. Pressuppbådet var på plats och alla fullföljde.
Specialträning Torsdag - Lördag
2017-03-08 11:01

Se "Våra träningar" ovan.

TransGranCanaria - Grattis Laurent!
2017-03-03 10:32
Ett av de mest kända o största ultra trail loppen i världen  är "TransGranCanaria" på ön Gran Canaria, Spanien och är ett lopp på sammanlagt 125 km genom 4 klimatzoner och totalt 8000 höjdmeter och ingår i "Ultra-Trail World Tour".
Förra veckan gick 2017 års upplaga och på startlinjen stod som första medlem i Genarps IF Laurent Leloup representerad. Starten börjar på natten i regnskogen Tamadaba och går sedan genom öns karga bergterräng för att sluta vid kusten på andra sidan ön vid sanddynorna i Maspalomas.
Laurents föreberedelser var inte optimala med förkylning veckorna innan tävlingen men väll frisk dagarna innan start och med testlöpning på ön där även Nils följde med pappa på löprundorna var det ingen tvekan att ett försök skulle göras.
Laurent genomförde utmaningen på 28h33. Vädret skiftade mycket under tävlingen med både dimma, regn o solsken och temperaturen flukturerade från 2C till 26C grader!
Vi andra "lågmilare" är mäkta imponerade!
Stort Grattis Laurent!

Vid pennan: Fredrik Lago
Det nya medlemskortet
2017-02-28 08:52
Har du fått ditt nya medlemskort?
Ta en bild på dig själv, gärna löparbild.
Skicka till b-m@abbakonsult.se
Detta kort ger dig bra förmåner.

Genarp - vi har ett resultat!
2017-02-14 21:24
Kanske inte alla tolv kom med på bild!?
Vinnare blev Pernille, som fick ett extra hjärta med sig hem denna hjärtekväll.
På alla hjärtans dag gav vi alla våra hjärtan en fin present - 10 x backträning på Sandvägen!
Bra träningspass med hjälp av 6 marschaller som lyste upp vägen och skapade uppmärksamhet för bilisterna.

Annorlunda och varierande pass!