Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ibland har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt. Missa inte ”Första tisdagen i månaden”.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta Jesper, Jesper.Oredsson@live.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Skånska Mästerskapen på 10 km landsväg
2021-10-17 19:02
Prispallen är lite väl enkel kanske - men vad gjorde det🏆

Ystads IF höll i DM för 10 K. Det verkade som att de höll även i vädret🤣

Rejält regn när alla normalt sett ska värma upp - då stod väl de flesta kvar under tak.

30 minuter före start började det lätta och uppvärmningen tog fart.

Nu blev vädret det mest perfekta tänkbara med 8 - 10 grader, vindstilla, vilket syns på vår klädsel.

Fem riktigt vassa tävlingslöpare från vår klubb placerade sig riktigt bra och flera nya klubbrekord kan vi notera. Bilderna talar sitt tydliga språk - så gör även resultatlistan.

Alla resultat... http://www.friidrott.ystadsif.se/start/?ID=340406

Största tävlingen i Genarps IF - 16 deltagare
2021-10-10 19:35

Den 10 oktober visade sig från sin bästa sida kl 11.00, 7 grader, lite molnigt - sen kom solen.

När starten gick tog Sander ledningen direkt med vårt Elit-lag, Jesper såg till att vara bland de 20 bästa. Bo bevakade bakåt🤣.
Två av våra lag var intakta med 6 löpare i varje, men "tvåan" fick två bortfall av Charlotte och Ville. Utan att tveka dubblerade Bo och Lidija - det är ju kul att springa🤣👍.
Det blev mycket spännande för vårt Elitlag, Sander in som etta, Babak in som tvåa, Sandra in som trea, Gaute in som tvåa, Max som trea och Rasmus kunde i bländande stil hålla tredje platsen in i mål = 3:a på Humlestafetten!! 👏👏.

Dessutom lite utlottade priser till vårt Elitlag och till Bo. Kul med priser!

Våra andra lag får ni kolla på resultatlistan.  https://nyahumlestafetten.se/the%20route

Ser ut som om Ryssberget har problem med tiderna, vänta någon dag och kolla igen.

Många bilder är tagna och ligger i bildgalleri, under våra löpare.
Att vara med i ett stafettlag är bland det roligaste som finns, men att ta det lite lugnt är en omöjlighet när man får stafettpinnen i hand.

Nästa år, 2022, så går Stafetten som normalt i maj månad igen.

🏃🏻🏃🏻🏃🏻

4 lag 2022 ?🏆

Stort tack till alla er 18 som anmälde er till årets Humlestafetten (att någon får avstå vid start är normalt).

Tack

/Bo

Tre lag på Humlestafetten 🏃🏻
2021-09-24 14:16

Nu har vi fått ihopa tre lag, 18 löpare från klubben springer Humlestafetten.

Ett elit-lag som kämpar om topplacering och två jämn lag som kämpar mot varandra.

Vi räknar med att det kan bli behov av reserver som kan hoppa in med kort varsel, så anmäl gärna, om du inte redan gjort det.

Separat utskick kommer till de anmälda, med indelningen av lag.

Aldrig tidigare har vi varit så många som deltar på en och samma tävling👏👏

Nu har vi stort GO i klubben...

🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻

Ny träningsgrupp på lördagar
2021-09-06 20:24

På lördag kör vi distanspass/långpass i två grupper, den en gruppen springer i medeltempo som vanligt. I min grupp kommer vi att springa på vackra stigar längs Höjeå och uppåt åsens sluttningar i ett tempo som alla klarar av. Efter cirka 5 km kan man runda av om man vill eller hänger man på vidare ytterligare en 5 km eller så. Och för den som vill springa långt så fortsätter vi sedan 5-10 km till beroende på hur vi känner. Tempot kommer att vara lugnt, alla kommer att kunna hänga med, syftet är att springa långt, inte snabbt, det får vi göra på intervallträningen på tisdag. Hoppas att många vill komma så ses vi på parkeringen vid Ekevallen klockan 10 på lördag!

Med vänlig hälsning,

Lina

Vilken löpardag
2021-09-04 21:27

Fler bilder (+20) >>

Lördagen den 4 september kunde vi äntligen genomföra en träningsdag. Ett stort gäng i löpargruppen samlades för att ha trevliga och tuffa träningspass och gemenskap. Ett tufft förmiddagspass, lunch, löparmöte och en mycket uppskattad foto-orientering i byn på eftermiddagen. Dagen avslutades med middag och prisutdelning. Det blev många pristagare, dels för olika mästerskap under 2020 och 2021, klubbrekord för 2020 men även den som varit mest flitig på träningarna (grattis Lina).

Kommande tävlingar