Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "Nyheter" och "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ett par gånger i månaden har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta bo@abbakonsult.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Alternativ löpträning i ungdomsgruppen
2017-05-28 23:42
Alternativa träningsaktiviteter i Genarps IFs ungdomsgrupp

Förutom ordinarie träning har ungdomarna ett program med lite alternativ träning. Lördagen 20 maj prövade vi på ”Springskytte”. Till hjälp hade vi inte mindre än Tord Wiksten, OS-medaljör 1992 i skidskytte och deltagare på hela 4 vinter OS! Springskytte fungerar på liknande sätt men man springer istället för att skida. Skyttet genomfördes med ofarlig optoelektronisk skjututrustning.  Efter genomgång blev det en tävling där även taggade föräldrar medverkade och vi fick till en riktig rolig träning med goda resultat men också många straffrundor.

26 maj åkte vi ut på lite hajk vid Snogeholm där vi sov under öppen himmel för att sedan ha tidig uppgång med lätt grötfrukost innan vi sprang på tidig löprunda. Vi fick en fantastisk morgon där vi vaknade tillsammans med lövgrodorna och dovhjortarna.

Tidigare i våras har vi även varit på trampolinparken JUMP i Malmö där vi tränade spänst och benstyrka. Nästa aktivitet kommer bli ”löpträning i sand”

VDM 3000 m med sex deltagare från GIF
2017-05-26 07:36
Vi fick en ny Skånsk mästarinna - Pernille! (Tvåan kom inte till prispallen)
I P15 var Albin och Sander på prispallen - båda två. Etta och trea.
Ett par bronsmedaljer och sex nya klubbrekord.
Det bästa av allt är gemenskapen, heja på varandra och glädjen med varandra.
Många från Genarps IF i Göteborg
2017-05-20 21:36
Sommarvärme passade oss från Genarp.
Två nya klubbrekord och många bra prestationer.
Alla resultat hittar ni själva - sök Genarps IF, det brukar räcka. Våra senaste medlemmar Therese och Jerker hann inte få in klubbnamn. Så ni får alla här...
Tuffa backar klarades av våra tuffa löpare
2017-05-18 21:45
Sankt Hans Extreme består nästan bara av backar, ingen slätlöpning där inte.
Emma, Martin och Laurent tog sig runt i den första sommarvärmen på torsdagskvällen.
Grattis alla tre!
Alla resultat på Lunds ok
Utomhusarena säsongen har börjat
2017-05-14 17:57
Bilder endast från Kalvinknatet. Anna på prispallen! Även trean Alma visade sig komma från Genarp

I veckan har vi haft deltagande på ett antal tävlingar. Gustav har tävlat i Malmö och i Eslöv i VDM på sträckorna 800 m och 400 m. Gustav som för en månad sedan sprang ”milen” på nytt personbästa visar att formen verkligen sitter i. Gustav fick nämligen stå högst upp på prispallen på båda sträckorna och är nu således Skånsk Mästare på dessa sträckor ett år framåt. Stort Grattis!

I onsdag gick Kalvinknatet i Staffanstorp för barn födda 2014-2006. Vädret var tyvärr kallt och regnigt men barnen och dess föräldrar slöt upp och sammanlagt startade över 1200 barn! Från vår klubb startade Viktor, Kasper och Anna. Alla disponerade sina lopp om 1300 m på ett mycket bra sätt och alla ska vara mycket nöjda med sina prestationer. Anna kom tvåa i sin klass och fick lyfta en stor buckla. Grattis till Er alla! Förutom barnen hjälpte ett antal vuxna + Sander till med tävlingen, med allt från medaljutdelning till att vara förcyklist.

Till sist gick dessutom Pannkaksspelen i Eslöv. Denna tävling som växt har nu över 1000 starter. Nils ställde upp i ett antal grenar (60m, 200m, spjut, längdhopp och kula) och i alla blev det nytt personligt rekord!

Träning, Ekevallen, 30/05 18:00
Träning, Ekevallen, 31/05 18:00