Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ibland har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt. Missa inte ”Första tisdagen i månaden”.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta Bo, abbakonsult@gmail.com

Välkommen till ett glatt gäng!

Välkommen att träna löpning med oss
2021-01-12 21:13

Vi fortsätter vårt träningskoncept Run All Around med Svensk Friidrott.

På torsdag 14/1 kommer vi att ha öppen träning för alla på löpslingan - våran Arena.

Efter lätt uppvärmning kommer vi få prova kortintervaller 45 sek/15 sek-vila.

Ur Coronasynpunkt, beroende på hur många vi blir delar vi in oss i mindre grupper. När vi samlas ser vi till att hålla avstånd.

Välkomna kl.18 längst ner på parkering Ekevallen/Genarps IP

Annandagsträning gå/jogga/tröskel
2020-12-25 10:51
Kl 10.00 sticker vi ut från Ekevallen, upp till ”Galten”.
Den rundan är 4370 m. Se ”våra träningar”
Unik träning i skogen 22/12
2020-12-21 22:15
Tisdagens träning blir annorlunda då vi anordnar en mysig kort, men intensiv löparrunda i skogen, nere vid grillplatsen - på kvällen den 22/12, i skenet av marschaller. (Inga pannlampor).
Använd ficklampa/pannlampa för att ta dig bort till platsen för intervallerna (600 m).
Run All Around är ett projekt som vi anordnar tillsammans med Svenska Friidrottsförbundet
Vi tänder upp kl 17.00 och du kan komma när du vill fram till kl 20.00, det går också att samlas som vanligt kl 18.00 på Ekevallen och springa dit genom byn.
Du/ ni får bara komma som en liten grupp eftersom vi tänker Covidsäkert.
Lätt att hitta om du joggar bort till slutet av Sandvägen, där du ser första marschallen.
Så här är tanken på plats:
Vi kör vid ”fula trädet” ner förbi grillplatsen, mellan två utsatta koner på 400 m. Här springer du fram och tillbaka med 1 - 2 minuters vila emellan.
Klarar du 10/14/20gånger?? 👏 . Kolla klockan så du vet om du kan hålla samma tempo.
Tagga din kompis såklart🏃🏻👏

/Bo
Önska God Jul med ett presentkort
2020-12-12 10:13
Ett medlemskap i vår löpargrupp kostar 500:- för hela 2021.
Du får ett presentkort som du använder för medlemskap.
Du som är lycklig mottagare får också en introduktion i vad det innebär att bli löpare (om du inte redan är frälst🏃🏻👍)
Under januari håller vi ett par nybörjarträffar, vid sidan av våra vanliga träningar, där du är välkommen!

Kontakta Bo... abbakonsult@gmail.com

Vem sa... ”det finns inget dåligt väder”!?
2020-11-21 14:36
Tack Erling för fina bilder, som visar hur roligt vi har det 👍🤣
Vårt jippo med KM och känn din kropp blev precis så lyckat som vi förtjänar.
I år blev det storslam av familjen Petri Bere - Grattis!
Viktor var den ende som lyckades bryta sig in emellan familjen på ”känn din kropp”.
Även om det kan tyckas att det var ruggigt att springa så var det inget mot att vara funktionär, när himlen öppnar sig igen och regnet öser ner. Papper blir blöta och paddan börjar leva sitt eget liv just när målgången för de bästa börjar.
Ute på banan var det inga problem, inga protester har kommit in så alla resultat är godkända!
Ett resultat sticker ut bland mängden - Carl, som tänkte sin måltid och lyckades pressa den med nästan 4 minuter.
Vi är nog många som önskat vi kunde göra detsamma.
Vädret var ju riktigt härligt med 6 grader och blåst med över 10 m/sek.
Grattis till alla för ett starkt psyke.
Grattis också till att vi lyckades hålla oss till restriktionerna med god marginal.
Prisutdelningar får vi vänta med till jan- febr.