Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "Nyheter" och "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ett par gånger i månaden har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta bo@abbakonsult.se

Välkommen till ett glatt gäng!

På tisdag åker vi alla till Staffanstorp
2017-09-21 15:37
Hela Staffanstorp kommer... och Genarps IF så klart.

Information har gått ut på många platser och med personlig information på skolorna i klasserna 5 o 6.

Denna träning blir också en ungdomsträning. Vi tränar i mer än en grupp.

Så vi kan hoppas på att en del ungdomar dyker upp på tisdag.

Bo

Genarps IF - starka inom löpning!
2017-09-12 10:45
Södra Sveriges bästa löpare på startlinjen

Götalandsmästerskapen för 13-14 åringar gick i år av stapeln i Uddevalla. Albin hade tidigare under våren kvalificerat sig på 800m och 2000m och var en av två som representerade skånelaget på dessa sträckor. Resultatet blev två medaljer! 4:a på 800m och 6:a på 2000m (de 6 första får medalj).

Stort Grattis Albin till att ha kämpat väl i tufft motstånd.

Sydsvenska Ungdomsspelen
2017-09-03 21:02

Fler bilder (+4) >>
Blandade bilder från Sydsvenska Ungdomspelen i Lund
I helgen hölls "Sydsvenska Ungdomsspelen" i Lund som för många var den sista friidrottstävlingen när det gäller utomhussäsongen 2017. Från Genarp ställde August, Viktor, Jonatan, Nils, Sander och Albin upp i ett flertal grenar, allt från 60 m, 400 m, 800 m, till längdhopp och kula. De yngsta erbjöds att testa ett antal grenar där man dessutom fick utföra dem hur många ggr som man ville och detta gjorde Viktor och August. Många personliga rekord, några klubbrekord och alla kunde ta med sig mycket erfarenhet från de båda dagarna.

Resultat från tävlingen hittar Ni här.

BO ANDERSSON - SVENSK MÄSTARE!
2017-08-26 18:09
SM i halvmarathon: 1:a Bo Andersson, 2:a Hans Eriksson, 3:a Rolf Säfström
Det är väll ingen som missat vilken fin säsong Bo har haft i år. Vi skrev om EM för några veckor sedan och den fina tiden Bo där gjorde på halvmarathon och att vi då trodde vi fått ett klubbrekord som skulle stå sig länge i böckerna. Fel hade vi, det skulle idag visa sig att det gick att ta lite till på denna tid.

SM i halvmarathon hölls idag i Mariestad och med tiden 1:33:32 slogs det gamla rekordet med 22 sekunder. Det blev ett perfekt disponerat lopp där Bo gick som snabbast de sista 7 km och i mål gick Bo in som 1:a - SM GULD! Extra kul att de bästa konkurrenterna var på plats!
STORT GRATTIS BO!

En stolt klubb idag!
VSM i Karlskrona
2017-08-21 11:10
1:a Jörgen Thorsell, 2:a Alex Bonn, 3:a Bo.
Veteran SM hölls under tre dagar i Karlskrona med alla friidrottsgrenarna och där representerades Genarps IF Av Bo Andersson på 5000 m och 10000m.
Prispallen såg likadan ut vid båda tillfällen - Bo tog brons på tiderna 20:54 och 43:05.
Kommande tävlingar