Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "Nyheter" och "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. En gång i månaden har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta bo@abbakonsult.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Mycket Genarps IF i Helsingborg
2019-10-21 09:24
Trots att startfälten inte var så stora, så var det stenhård konkurrens i alla klasserna
Söndagen var vädret med oss som vanligt - perfekt löparväder!
9 löpare från klubben ställde upp på startlinjen, på allt från 2 km, 4 km och upp till 8 km.
Många starter strular alltid till det med prisutdelningar, där lyckades vi inte samlas, men mycket påhejningar när alla sprang. Tyvärr lyckades vi inte få alla på bild.
Alla resultat har du här...

Intressant föredrag av "tre pass om Dan Glans"
2019-10-15 10:01
En avslappnad Dan Glans trollbinder lyssnarna
Under 1.5 timme fick vi höra om hur Dan blev en hinderlöpare i världsklass.
Berättelser från unga barnsben upp i tonåren, när träning av olika slag tillhörde vardagen gjorde att en bra grund blev lagd.
Att Dan sen fick ett felaktigt läkarbesked i samband med mönstringen, hjärtat var svagt, vilket blev ett ofrivilligt stopp i träningen under ett par år, gör det ännu mer fantastiskt att sen uppnå den nivå som han gjorde.
Häftigt att få hit honom till lilla Genarp och till oss i Genarps IF.

Bästa höstväder på DM i Terräng
2019-10-07 08:50
Första starten. 4 km på en krävande bana.
Fyra lopp arrangerades mellan kl 11 - 13 på söndagen.
Genarps IF fanns på prispallen på alla distanser.
Succé för Sander på GM!
2019-09-09 22:01
I helgen hölls Götalandsmästerskapen i Kalmar för 13-14 åringar. Sander representerade Skånelaget och Genarps IF i två kvalade medeldistans sträckor. På lördagen var det 1500m hinder på programmet och Sander satte fint pers med 5:05.70 som genererade i en Bronsmedalj! Under söndagen var det dags för 2000m och i ett stort startfält kämpade Sander till sig ett SILVER med tiden 6.34.22!

Stort Grattis Sander!
Genarps IF kungar på 800m
2019-08-25 10:17
Herr och Fru Basse hejade fram löparna och stod för fotografering under DM i torsdags

Under den gågna veckan har Genarps IF medverkat på två olika 800 meters lopp. Förra helgen tävlade Sander och Albin i Köpenhamn på Sparta Copenhagen Games på den anrika Østerbro Stadion. Albin fick med sig ett pers hem med den fina tiden 2:05.61!

I torsdags var det också Skånemästerskap i Malmö och Genarp ställde upp med fyra löpare på startlinjen gemom Bo, Gustav, Albin och Sander. Alla fick med sig medalj hem (tre Guld och ett Silver). Kungen för dagen blev Gustav som vann sin åldersklass i ett 7 man starkt startfält med det nya perset 2:30.39! Det anmärkningsvärda är att Gustav bara blir snabbare och snabbare för vart år som går. Nästa år håller vi tummarna för att du går under 2:30!

Kommande tävlingar
Lör 2/11 09:00