Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "Nyheter" och "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. Ett par gånger i månaden har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta bo@abbakonsult.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Lyckad helg på Backagården
2017-04-23 16:38
26 deltagare på vårt träningsläger fick uppleva både regn o solsken.

Med ett tufft träningsschema inplanerat, gällde det att få till både dusch och mat i tillräcklig mängd.

Servicen på Backagården var perfekt och boendet bra.

Möjligheten till bastu satt perfekt eftersom vårt Aprilväder höll sig kring tio-gradersstrecket.

Alla bidrog med sitt, ungdomarna med Fredrik som hjälpreda höll igång hela truppen på lördagskvällen.

Våra egna grillmästare, fina rundor i skogen, gympa, yoga-pass och stafett på söndagen gjorde vårt arrangemang komplett.

Snabbt beslut innan vi åkte gjorde att vi bokade nästa år igen - STORT TACK till alla som deltog.

Våra ungdomar tävlar också i Trail
2017-04-20 22:31
Anton och Nils - Inte bara långt fram på startlinjen utan även i resultatlistan!
För andra året i rad anordnade Tetra Pak en trail tävling för anställda men även för inbjudna klubbar i Skrylle skogen. Genarps IF ställde från ungdomsgruppen upp med Anton och Nils i startfältet på sträckan 4,3 km. Båda gjorde mycket bra lopp och placerade sig på 2:a respektive 5:e plats (1:a och 3:e icke TP..)
Det märks att flitig vinter/vårträning gjort nytta!
Stort Grattis!

Grymma Genarpsprestationer i Sölvesborg
2017-04-14 23:13
Ryssbergsloppet avgjordes som traditionsenligt på långfredagen i kanonväder.
Med tre förstaplatser och tre andraplatser av sex möjliga visade Genarps IF sig från sin bästa sida.
Rekord i Ystad
2017-04-10 09:23
Det blev Guld, silver och brons. En medalj skiljer sig - det är seniormedaljer (mycket svåra att få).
Rekord, både när det gäller våra medlemmar som ställde upp och i de resultat som presterades.
I Ystad sandskog arrangerades 10 km landsväg DM och VDM.
Yngre klass än M22 fanns inte - där ställde vi upp med Sander, som kom på prispallen!
Totalt var vi sex löpare som kom på prispallen denna dag, med Britt-Marie överst (Igen).
Personliga rekord och klubbrekord, men bäst av allt - den trevliga tillställningen när vi är samlade.
Våra senaste medlemmar(Jerker o Therese) missade gruppfoto, så de är på separat bild.
Alla resultat kommer på...

Ungdomarna testade RISEN-loppet 5 km
2017-04-07 19:28
Mycket lyckad test, där vädret ställde upp med en fin regnbåge.
Träning, Ekevallen, 26/04 18:00
Träning, Ekevallen, 27/04 18:00