Välkommen till vår klubb

Vi tar emot nya löpare med glädje. DU behöver inte vara topptränad för att vara med, vi har löpare i alla nivåer på våra gemensamma pass. Varje vecka kan du läsa om vad vi tänker göra under fliken "Nyheter" och "våra träningar".

Vi träffas på Ekevallens parkering. Det är inte alltid våra omklädningsrum är öppna, eftersom många kommer ombytta till träningen, hör av dig om du är osäker. En gång i månaden har vi fika efter träningen för att få ett gemensamt "skitsnack" - kanske viktigast av allt.

Vi tävlar ganska flitigt med varierande framgång, eftersom glädjen är viktigare än prestationen (inte för alla förstås).

Många av dessa tävlingar ingår i ditt medlemskap - utan krav.

Vill du veta mer? kontakta bo@abbakonsult.se

Välkommen till ett glatt gäng!

Genarps IF arrangerade stafett - för Veteraner
2017-11-13 09:47

Fler bilder (+88) >>
Under lördagen gjorde vi en insats med att hålla i Veteranernas stafett.
14 lag som gjorde upp om vem som var bäst.
Vi gjorde vad som krävdes - ett perfekt jobb, med alla sträcktiderna publicerade på skanesveterancup.se
Tack alla inblandade!
Skanneloppet - årets avslutning på tävlingssäsongen
2017-11-04 20:08

Fler bilder (+5) >>
Varje år vid allhelgonahelgen genomförs Skanneloppet i Åstorp - det sista loppet som vi i Genarps IF satsade lite extra på. (Lopp i december räknas på nästa år) Banan var perfekt, ett mycket torrare underlag än vi vågat hoppas på.
Tio tävlande från klubben ställde upp, Gustav först ut på långa banan 16.8 km och ungdomarna sen ut på 3.9 km, August, Sander, Anton och Albin. Grabbarna la upp loppet bra och kunde öka tempot efterhand. Mellanbanan på 7.1 km intogs av Bo, Pernille, Britt-Marie, Peter och Fredrik.
Det häftiga med Skanne är att ingen av oss tio startade samtidigt med varandra.
Så här fick vi nytta av våra träningar som ska göra att vi lär oss tempo.
Kändes som om Genarps IF rensade prisbordet.
Alla resultat hittar du här...

En underbar klubbdag igen!
Skånska mästare i terränglöpning
2017-10-22 15:33

Fler bilder (+15) >>
Vi ställde upp i UDM och VDM i terränglöpning
Av tio anmälda tog åtta sig i mål, med Sju medaljer, varav fem guld och två silver.
En riktigt lyckad dag i Helsingborg med perfekt löparväder.
Alla resultat hittar du här...

Spännande Klubbmästerskap och lyckad höstfest
2017-10-01 17:14

Fler bilder (+36) >>
En heldag för- och med Genarps IF´s löpargrupp

En av våra gemensamma träffar är vår interna tävling (kanske viktigast på året).

Nu är det ju inte det viktigaste att vinna för alla, utan att kunna ställa upp och vara tillsammans är ju det roliga, att det sen sker med nummerlapp spetsar ju till det lite extra.

Klubbmästerskapet som vi genomför med ålders- och könshandikapp, där det visar sig att yngst och äldst har samma möjlighet att komma först.

24 anmälda till mästerskapet var också nytt rekord.

Gaute Bere tog hem titeln för andra året i rad!

Resultat finns under "våra löpare".

En Höstfest som gick i familjens tecken med prisutdelningar tävlingar och spektakel om vartannat, i högt tempo som det anstår en löparförening.

Stort Tack till alla inblandade och medverkande!

Sydsvenska Ungdomsspelen
2017-09-03 21:02

Fler bilder (+4) >>
Blandade bilder från Sydsvenska Ungdomspelen i Lund
I helgen hölls "Sydsvenska Ungdomsspelen" i Lund som för många var den sista friidrottstävlingen när det gäller utomhussäsongen 2017. Från Genarp ställde August, Viktor, Jonatan, Nils, Sander och Albin upp i ett flertal grenar, allt från 60 m, 400 m, 800 m, till längdhopp och kula. De yngsta erbjöds att testa ett antal grenar där man dessutom fick utföra dem hur många ggr som man ville och detta gjorde Viktor och August. Många personliga rekord, några klubbrekord och alla kunde ta med sig mycket erfarenhet från de båda dagarna.

Resultat från tävlingen hittar Ni här.

Kommande tävlingar