Action och Trend - klubbprofil
2021-03-29 21:49

Det ligger nu en klubbprofil från Action och Trend som innehåller ledarkläder upplagd under "Dokument" här på ledarsidan.

För att kunna se mappen "Action och Trend" behöver du vara inloggad som ledare.

Inbjudan till Åhus Beach
2021-03-16 14:16

Övningar från Skånes Fotbollsförbund
2021-02-19 08:26
Hej
Här kommer en länk där det finns lite inspiration på de nya spelformerna.
Är man som ledare intresserad så gå in och registrera dig för att få tillgång till materialet

Registerutdrag för idrottsledare
2021-02-09 07:58
Riksidrottsmötet 2019 tog beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt eller regelbunden kontakt med barn. Beslutet träder i kraft den 1 januari 2020. Registerutdrag ska alltid ske vid nytillsättningar.

Ansök om registerutdrag på Polisens webbplats

Föreningen är ansvarig för att kontrollen genomförs. Det är däremot den enskilde ledaren som begär utdrag från Polisen och uppvisar det för sin förening. Föreningen ska kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen har genomförts. Inga utdrag ska arkiveras av föreningen.

Sådant utdrag är kostnadsfritt för idrottsledare och ska uppvisas för Kansliet en gång per år med start nu.

Viktigt att beställa utdraget omgående för uppvisande för styrelsemedlem.

Användning av Konstgräset under vinterförhållande
2021-01-19 11:43

Läs bifogat mail från Lunds Kommun gällande när man får använda konstgräset under vinterförhållande.

OBS!!!! Omklädningsrummen är fortsatt stängda.

Är ni osäkra på om ni får genomföra träning klicka på länken och se om planen är öppen

Hej

Enligt handlingsplanen för konstgräs och granulat, åtgärd 1, kommer vi inte att snöröja konstgräsplanerna under perioden december – mitten av mars.

I rådande pandemisituation har kultur och fritidsförvaltningens presidie beslutat att pausa den åtgärden, för att unga ska kunna använda konstgräsplanerna.

Dock är det samma princip som innan handlingsplanen, vi följer väderprognosen. Om det snöar men prognosen säger att det ska bli varmare efter 1-2 dagar, så inväntar vi vädret och snöröjer inte. Är det däremot ihållande snö kommer vi att snöröja planerna. Som tidigare tittar vi även på bokningarna av planerna innan vi snöröjer.

Information om vilka planer som är öppna/stängda hittar ni på hemsidan:

Viktigt att ni sprider informationen till alla ledare att omklädningsrummen fortsatt är stängda, vi har uppmärksammat att alla inte följer det.

Handlingsplanens syfte är en bättre miljö, då vi inte sprider granulat samt ökar livslängden på planen, här är vi väldigt glada för det arbete som ni föreningar lägger ner på att informera era spelare och ledare om att behålla granulatet på plan.

2021-01-11 18:41