Detta är Genarps IFs sida för herrseniorer. Varmt välkomna att följa oss!!

VI FINNS ÄVEN PÅ FACEBOOK - https://www.facebook.com/gifsherrseniorer

Säsongen 2017!

Ledarstaben 2017 kommer bestå av Magnus Jacobsson (tränare), Liridon Rrustemaj (spelande assisterande tränare), Mats Einbjörn (målvaktstränare), Lars Håkan Johansson (lagledare) samt Håkan Hohenacker (massör/leg. sjuksköterska).

A-laget kommer spela i HA Div. 5 Södra.

Hemmamatcherna spelas på Ekevallen.

Färger:          röd, röd, röd (tröja, byxa, strumpa)

Reservfärger: svart, svart, vit (tröja, byxa, strumpa)

Rapport: Klågerups GoIF - GIF
2017-02-18 17:02

Årets andra träningsmatch spelades idag borta mot Klågerups GoIF (div 6). Första halvlek präglades av ett stabilt bollinnehav från GIFs sida. Dock krympte Klågerup ytorna och gjorde det svårt för GIF att skapa klara målchanser. Matchens första stora chans skapade Klågerup. På en frispark från höger fick en Klågerupsspelare fritt nickläge men nicken gick ej på mål. GIF kontrade nästan omgående med en bra målchans, då Fredde Norén slog ett fint inlägg från höger men en framstormande Ted Frostander fick ej bollen på mål. GIFs andra stora chans i första halvlek fick Erik Roslund, då Klågerups målvakt tappade bollen men Eriks lobb smet precis över ribban. Första delen av andra halvlek var ingen bra period för GIF. Dock efter ca 15 minuter blev Ted nedsparkad precis utanför Klågerups straffområde. Erik Roslund tog frisparken och krutade in bollen (och nästan målvakten) i mål. Bara några få minuter senare gjorde nämnde Erik en briljant soloprestation i Klågerups straffområde och gjorde 2-0. Klågerup sticker dock upp och kontrade in ett reduceringsmål. GIFs tredje mål gjordes av Ted, efter ett fint inlägg av Fredde. Avslutningen av matchen ägde GIF helt och skapade många chanser (främst via inspel i luften eller via hörnor) och man borde gjort ett par mål till. Dock stannade segersiffrorna vid 3-1 till GIF.

Dagens matchtrupp: Andreas Persson, Anton Nilsson, Anton Persson, Daniel Andersson, Erik Roslund, Fredric Larsson, Fredrik Norén, Johan Nilsson, Jonas Einbjörn, Jonas Hansson, Leo Englund, Niklas Nilsson samt Ted Frostander.

Uppdatering ang serien
2017-02-16 15:48
Enligt besked från Skåneboll, har tyvärr SoGK Charlo dragit sig ur vår serie. Inget nytt lag kommer att ersätta, varför endast ett lag (då förutom Charlo) kommer att direkt åka ur serien. I övrigt (kvalstreck) inget förändring.
Fredagens match är inställd
2017-02-09 12:42
Fredagens bortamatch mot Limhamns FF är inställd (kommer troligen spelas vid senare tillfälle).
Träningsvecka 6
2017-02-07 13:07
Efter att genomfört första matchen för året, väntar två träningar Tis o Tors kl 18.30, för att sedan på fredagskvällen styra skutan mot Limhamn för dem röda pågarna. Väl mött i veckan.
Rapport: GIF - Skegrie BK
2017-02-04 19:43

I år spelades den första träningsmatchen ovanligt tidigt på säsongen. För motståndet hemma på Ekevallen stod Skegrie BK, som förra året var nykomlingar i div 5 men som tog sig hela vägen till kvalspel till div 4 där man dock föll. Matchen var en chansrik historia, där Skegrie tog ledningen med både 1-0 och 2-0 efter ganska enkla mål. Dock skapade GIF många chanser via fint anfallsspel, där nyförvärvet Liridon Rrustemaj hade de bästa och flesta chanserna. Reduceringsmålet kom innan pausvilan genom Erik Roslund, vars frispark gick via muren i mål. I andra halvlek kunde till slut nämnde Liridon få bollen i mål och kvitteringen var ett faktum. Slutet av matchen blev dramatisk, där först Skegries målvakt blev utvisad (hands utanför straffområdet) och sedan kunde Niklas Nilsson slå in segermålet för GIF med mindre än 10 minuter kvar av matchen. Sista chansen gick till Skegrie men Murre gjorde en fin räddning på en vass frispark strax utanför straffområdet.

Dagens matchtrupp: Anton Nilsson, Anton Persson, Erik Roslund, Johan Nilsson, Jonas Einbjörn, Jonas Hansson, Leo Englund, Liridon Rrustemaj, Marcus Strand, Metin Caliskan, Murat Kocacenk, Niklas Nilsson, Robin Ringkvist samt Ted Frostander.

Lör 18/2 13:00
Lör 4/2 12:00