Detta är Genarps IFs sida för herrseniorer. Varmt välkomna att följa oss!

VI FINNS ÄVEN PÅ FACEBOOK - https://www.facebook.com/gifsherrseniorer

SAMT PÅ INSTAGRAM - https://www.instagram.com/Genarps_if_herrseniorer

Säsongen 2021!

Ledarstaben 2021 kommer bestå av Niklas Lundin (tränare), Murat Kocacenk (ass. tränare), Lars Håkan Johansson (lagledare), Johan Nilsson (lagledare) samt Håkan Hohenacker (massör/leg. sjuksköterska).

A-laget kommer spela i Div. 5 Södra.

Hemmamatcherna spelas på Ekevallen (Ekevallavägen 10, Genarp).

Färger:          röd, röd, röd (tröja, byxa, strumpa)

Reservfärger: svart, svart, svart (tröja, byxa, strumpa)

DM 2021
2021-02-04 17:08
DM Herrar grp.19

AIF Barrikaden (div 5)
Gylle IF (div 6)
FC Möjligheten (HR)

Div 5 Södra 2021 - definitiv serieindelning
2020-11-23 13:02
Notera: Kvarnby IK har flyttats till annan div 5 och istället har SoGK Charlo - uppflyttade från div 6 - tagit Kvarnbys plats.

Bara GoIF

Referat: Genarps IF - Balsby SK
Matchrapport: GIF vs Balsby SK
2020-10-25 10:48

Igår var det dags att knyta ihop säcken och stänga säsongen via kvalretur hemma på Ekevallens konstgräs mot Balsby SK. Första mötet uppe i Balsby vann vi bekvämt med 2-0.

Precis som i första matchen rivstartade vi matchen och i matchens första minut fick Fredde Norén ett utmärkt skottläge i Balsbys straffområde (men skottet gick i burgaveln). Efter ca 12 minuter sköt Robin Ringkvist ett skott som tog i stolpen alt. målets hjul? Några få minuter innan pausvilan spelade Johan Svensson snyggt fram Robin till ett friläge och via stolpen kunde Robin förpassa bollen i mål. Vi skapade även ett par bra andra lägen i första halvlek, t ex var Ted Frostander pigg på sin högerkant och skapade bra lägen när han tog sig förbi sin back. Andra halvlek blev en ”orgie” i missade chanser och frilägen från vår sida. Frilägen hade Ted, Alex Nilsson Frank x 2, Robin samt Fredde. Dessutom hade Robin ett avslut i stolpen. Lägg till en uppsjö av klara kontringschanser där vi slarvade i sista-passen. Helt otroligt att vi inte lyckades utöka vår ledning. Balsby skapade en riktigt bra chans (den enda under båda matcherna) men Alexander ”Alle” Johannisson agerade räddande ängel på mållinjen. Matchen slutade 1-0 och dubbelmötet slutade 3-0 till oss och därmed säkrade vi – helt välförtjänt! – fortsatt division 5 status.

Dagens matchtrupp:

Alex Nilsson Frank, Alexander Frank, Alexander Johannisson, Anton Nilsson, Christopher Fröjd, Fredric Larsson, Fredrik Norén, Fritiof Jurland, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Max Mårtensson, Niklas Nilsson, Oscar Lindkvist, Robin Ringkvist, Ted Frostander samt Vilgot Jurland.

Referat: Balsby SK - Genarps IF
Matchrapport: Balsby SK vs GIF
2020-10-18 11:16

Efter ett mindre lyckat seriespel tvingades vi till kvalspel för att stanna kvar i div 5. Motståndare blev Balsby SK efter att Balsby slagit ut SoGK Charlo (efter ett dramatiskt straffavgörande). Balsby slutade trea i div 6 Nordöstra B, trots att man gick obesegrade igenom seriespelet.

Vi trampade gasen i botten och innan fem minuter spelats hade vi skapat tre stora chanser. I första spelminuten spelade Johan Svensson fram Alex Nilsson Frank som i sin tur hittade fram till en fristående Fredde Norén men Freddes avslut gick ej på mål. I anfallet efter fick Robin Ringkvist på ett bra skott men Balsby målvakt räddade till hörna. I den femte minuten slog Alex Nilsson Frank en fin frispark och Anton ”Nisse” Nilsson var nära att göra mål. Balsbys enda egentliga farlighet (under hela matchen) kom efter ca 20 spelade minuter men volleyskottet i ett bra läge gick ej på mål. Tre minuter senare kontrade vi och Fredde Norén spelade fram Ted Frostander men Teds skott räddades till hörna. På den efterföljande hörnan vara vi nära att göra mål. Ytterligare tre minuter senare gjorde vi äntligen mål via en omställning där Robin Ringkvist frispelade Alex Nilsson Frank och Alex gjorde matchens första mål. Sju minuter in i andra halvlek bröt mittback Alexander Frank ett anfall, fortsatte fram längs högerkanten och serverade vänsterback Anton ”Nisse” Nilsson ett tomt mål men ”Nisse” sköt bollen över ribban. En minut senare var inhoppare Jimmie Svärd nära att göra mål på ett inspel från vänsterkanten men avslutet räddades. Räddning ledde till en högerhörna och Alex slog en fin högerhörna som ”Nisse” sånär nickade i mål. Fem minuter senare slog Alex ånyo en ny fin högerhörna och kapten Jonas ”Dike” Einbjörn - den evigt unge - vräkte sig fram och nickade bollen i mål. Tre minuter senare slog ”Nisse” en snabb (och lång) frispark till en djupledslöpande Robin Ringkvist som kom fri men målvakten lyckades avvärja Robins avslut. Under sista 30 minuterna av matchen skapade vi många halvchanser men utan att få till några riktigt vassa avslut. Balsby oroade främst via fasta situationer men vår "nolla" var inte direkt hotad. Således slutade matchen 2-0 till oss. Returmötet spelas nästa lördag hemma på Ekevallen.

Dagens matchtrupp:

Alex Nilsson Frank, Alexander Frank, Alexander Johannisson, Anton Nilsson, Christopher Fröjd, Fredric Larsson, Fredrik Norén, Fritiof Jurland, Jimmie Svärd, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Niklas Nilsson, Oscar Lindkvist, Robin Ringkvist, Ted Frostander samt Vilgot Jurland.

Lör 24/10 14:00
Lör 17/10 14:00