Detta är Genarps IFs sida för herrseniorer. Varmt välkomna att följa oss!!

VI FINNS ÄVEN PÅ FACEBOOK - https://www.facebook.com/gifsherrseniorer

Säsongen 2018!

Ledarstaben 2018 kommer bestå av Magnus Jacobsson (tränare), Jonas Hansson (tränare), Liridon Rrustemaj (spelande assisterande tränare), Mats Einbjörn (målvaktstränare), Lars Håkan Johansson (lagledare) samt Håkan Hohenacker (massör/leg. sjuksköterska).

A-laget kommer spela i HA Div. 4 Östra.

Hemmamatcherna spelas på Ekevallen (Ekevallavägen 10, Genarp).

Färger:          röd, röd, röd (tröja, byxa, strumpa)

Reservfärger: svart, svart, svart (tröja, byxa, strumpa)

Referat: Södra Sandby IF - Genarps Idrottsförening
Rapport: Södra Sandby IF - GIF
2018-02-17 16:48

Idag spelades den tredje matchen på ca en vecka. För motståndet - på bortaplan - stod seriekollegan Södra Sandby IF. I första halvlek förlades det mesta av spelet på Sandbys planhalva. 1-0 gjordes av Fredde Norén på ett vackert volleyskott. Men i slutet av första halvlek kvitterade Sandby och 1-1 blev halvtidsresultatet. Andra halvlek blev lite tempofattigare men Liridon Rrustemaj kunde i varje fall rulla in ledningsmålet i den 19:e minuten. I slutet av matchen gjorde Besnik Rustemaj två mål samt Liridon gjorde ytterligare ett mål och därmed slutade matchen 5-1 till GIF. Förlösande och skönt att få vinna efter två oavgjorda matcher kryddat med ett antal snygga mål.

Dagens matchtrupp: Alexander Frank, Anton Nilsson, Besnik Rustemaj, Christopher Fröjd, Fredrik Norén, Joacim Johansson, Johan Nilsson, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Liridon Rrustemaj, Marcus Strand, Niklas Nilsson och Petter Lundgren samt Otto Sztojka (provspelare)

Referat: Genarps Idrottsförening - Limhamns IF
Rapport: GIF - Limhamns FF
2018-02-13 21:48

Kvällens match mot Limhamns FF blev en osannolik målrik historia. Efter ledning i paus med 2-1, blev andra halvlek en sällan skådad målorgie och matchen slutade 6-6! GIFs målgörare var Besnik Rustemaj (2), Anton Nilsson, Liridon Rrustemaj, Alex Nilsson Frank samt Otto Sztojka (provspelare).

Dagens matchtrupp: Alexander Frank, Alex Nilsson Frank, Andreas Persson, Anton Nilsson, Anton Persson, Besnik Rustemaj, Fredrik Norén, Joacim Johansson, Johan Nilsson, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Liridon Rrustemaj, Marcus Strand, Metin Caliskan och Murat Kocacenk samt Otto Sztojka (provspelare)

Referat: Genarps Idrottsförening - Veberöds AIF
Rapport: GIF - Veberöds AIF
2018-02-10 18:04

Efter mindre än en månads träning var det idag dags för årets första match. För femte året i rad mötte vi grannen Veberöds AIF i en träningsmatch. Skillnaden mot tidigare år är att i år möter vi VAIF även i seriespelet (premiären!). Första matchen för säsongen är alltid spännande samt oviss, då man inte riktigt vet var man står. Efter dagens match kan vi dock konstatera att vi är ”på banan”. I dessa tidiga träningsmatcher är ett syfte att få många spelminuter på samtliga spelare i truppen samt testa lite olika spelformationer.

Dagens match var en ganska jämn historia men där GIF skapade massor av solklara målchanser och med lite mera skärpa borde gjort ett par mål. I första halvlek noterade vi bl.a. friläge för Liridon Rrustemaj samt ett avslut från friläge av Marcus Strand i stolpen. I andra halvlek hade Robin Ringkvist ett friläge och en dubbelchans någon meter från målet från Andreas ”Andy” Persson och Besnik Rustemaj samt ytterligare en kanonchans för Besnik. VAIF skapade främst sina chanser på fasta situationer samt uppspel på/via starke och duktige Viktor Rosberg. Matchen slutade 0-0.

Dagens matchtrupp: Alexander Frank, Alex Nilsson Frank, Andreas Persson, Anton Nilsson, Anton Persson, Besnik Rustemaj, Christopher Fröjd, Joacim Johansson, Johan Nilsson, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Liridon Rrustemaj, Marcus Strand, Robin Ringkvist och Ted Frostander samt Otto Sztojka (provspelare)

Träningsmatcher
2018-02-04 11:43

Nästa lördag (10/2) drar träningsmatcherna igång. I första matchen kommande lördag (kl. 12:00) väntar eviga antagonisten Veberöds AIF hemma på Ekevallen.

Därefter ser programmet ut enligt nedan. Matcherna ligger upplagda under egen flik på hemsidan  http://www.genarpsif.se/sida/?ID=69694

Veberöds AIF           v6     10/2   kl. 12:00   Hemma

Limhamns IF            v7     13/2   kl.19:00    Hemma

Södra Sandby IF       v7     17/2   kl. 13:00   Borta

Lilla Torg FF             v8     24/2   kl. 13:00   Borta

Liga 06 IF               v10     10/3   kl. 12:00   Hemma

MF Pelister              v11     17/3   kl. 12:00   Hemma

Dalby GIF               v12     24/3   kl. 12:00   Hemma

AIF Barrikaden        v13     30/3   kl. 11:00   Hemma

Säsongen 2018 är igång
2018-01-13 15:50

Då är säsongen 2018 uppstartad!

Träning sker tisdagar, torsdagar samt lördagar.

Lördagen den 10:e februari kör träningsmatcherna igång.