Detta är Genarps IFs sida för herrseniorer. Varmt välkomna att följa oss!!

VI FINNS ÄVEN PÅ FACEBOOK - https://www.facebook.com/gifsherrseniorer

SAMT PÅ INSTAGRAM - https://www.instagram.com/Genarps_if_herrseniorer

Säsongen 2020!

Ledarstaben 2020 kommer bestå av Jonas Hansson (tränare), Lars Håkan Johansson (lagledare) Johan Nilsson (lagledare) samt Håkan Hohenacker (massör/leg. sjuksköterska).

A-laget kommer spela i Div. 5 Södra.

Hemmamatcherna spelas på Ekevallen (Ekevallavägen 10, Genarp).

Färger:          röd, röd, röd (tröja, byxa, strumpa)

Reservfärger: svart, svart, svart (tröja, byxa, strumpa)

Inställd match!!
2020-04-03 10:22
Under rådande situation kommer vår träningsmatch (mot Lunds SK) imorgon lördag EJ att spelas.
Inställd match!!
2020-03-27 18:24

Tyvärr har morgondagens motståndare Stehags AIF lämnat (ett sent) återbud och tyvärr fick vi ej tag på ny motståndare. Därmed blir det ingen match imorgon.

Referat: Genarps IF - Uppåkra IF
Matchrapport: GIF vs Uppåkra IF
2020-03-14 19:26

Idag på ett Ekevallen som bjöd på vårväder, spelade vi mot Uppåkra IF. Uppåkra är en välbekant motståndare för oss, då vi mött dom fyra gånger under dom senaste 10 månaderna.

Starten på matchen var inte bra från vår sida och vi hade svårt att spela oss ur Uppåkras höga/intensiva presspel. Redan i den andra minuten gjorde Uppåkra 1-0. Ett inlägg från vänster hittade en helt fristående Uppåkra-spelare som enkelt gjorde mål. Vi hade en bra chans i den sjunde minuten då Alexander ”Alle” Johannisson bröt ett uppspel och gav Ted Frostander ett bra skottläge men Ted fick ingen bra träff. Under första halvan av första halvlek var Uppåkra det dominerande laget men sakta men säkert tog vi oss in i matchen. I den 24:e minuten stormade Anton ”Nisse” Nilsson fram, spelade vägg med Jocke Johansson och satte bollen i mål. Målet var välbehövligt för oss givet Uppåkras intensiva start. I den 37:e minuten fick Uppåkra ett bra kontringsläge men Christopher ”Stoffe” Fröjd i vårt mål gjorde en fin räddning. Sista chansen i första halvlek fick ”Alle” Johannisson men avslutet gick över ribban. Vi pratade i paus om att försöka vara lite rappare i tanke och fötter och med hjälp av en bättre första touch kunna spela oss förbi Uppåkras höga press. Andra halvlek blev också bättre från vår sida. Efter fem minuter kombinerade Niklas Nilsson och Filip Nermfors fram Ted Frostander till ett friläge och Ted rundade målvakten men kom lite ur vinkel och chansen rann bort för oss. Uppåkras första farliga chans i andra halvlek kom via en hörna. Uppåkras andra farliga chans kom ca fem minuter senare men likt Ted kom Uppåkras spelare ur vinkel/läge efter att ha rundat ”Stoffe” Fröjd. I mitten av andra halvlek var Isak Ekqvist nära att göra ett drömmål via en lång lobb (långskott) men bollen smet precis utanför stolpen. Dock skulle vi få sista ordet via inbytte 14-åringen Pontus Andersson som klarade av en närkamp med en Uppåkra-spelare och därefter kallt rullade in bollen i mål. Uppåkra försökte få till en kvittering men mer än något farligt inspel lyckades man inte producera och matchen slutade 2-1 till oss.

Dagens matchtrupp:

Albert Larsson, Alex Nilsson Frank, Alexander Johannisson, Anton Nilsson, Christopher Fröjd, Filip Nermfors, Fredric Larsson, Fredrik Norén, Isak Ekqvist, Joacim Johansson, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Max Mårtensson, Niklas Nilsson, Oscar Lindkvist, Pontus Andersson samt Ted Frostander.

Årets GIF:are 2019
2020-03-11 15:25

På årsmötet 2020 blev Fredrik Norén utsedd till Årets GIF:are 2019!!

På bilden överlämnar ordförande Magnus Engström utmärkelsen till Fredde.

Referat: Genarps IF - Anderslövs BoIK
Matchrapport: GIF vs Anderslövs BoIK
2020-03-06 08:14

I går kväll spelade vi (hemma) mot (seriekollegan) Anderslövs BoIK. Vi visade under samtliga 90 minuter upp ett bra spel samt luftade hela matchtruppen rejält, och alla skötte sig med den äran. Innan 20 minuter spelats, hade vi gjort 1-0 via ett snyggt avslut av Vilgot Jurland samt 2-0 via en snygg nickskarv av evigt unge Jonas ”Dike” Einbjörn på en fint slagen vänsterhörna av Alex Nilsson Frank. I den 22:a minuten prickade lagkapten Joacim Johansson ribban. Anderslövs bästa chans i första halvlek kom efter en misslyckad utboxning av vår annars utmärkte målvakt Christopher ”Stoffe” Fröjd. I den 32:a minuten gjorde Alex Nilsson Frank 3-0 via ett avslut (skott) som gick - via en Anderslövsspelare - i mål. Bara någon minut senare hittade Alex en djupledslöpande Vilgot och ”Viggan” förpassade bollen i mål. Bara tre minuter senare fick lagkapten Joacim Johansson ett utmärkt läge men Jockes avslut blockerades till hörna. Dock några få minuter senare fick Jocke ”revansch”, då Niklas Nilsson spelade fram Jocke till ett bra läge och Jocke satte bollen högt i mål. Därmed gick vi till pausvila med ledning med hela 5-0. I paus gjorde vi fyra byten, ca 10-15 minuter senare gjorde vi ytterligare ett byte. I inledningen av andra halvlek fick vi ett bra läge via ett frisparksläge. Efter 10 minuter fick Vilgot Jurland en bra djupledsboll men avslutet träffade stolpen. Sju minuter senare stormade mittback Jimmie Svärd fram och iscensatte ett anfall som slutade med ett mycket bra läge för Alexander Johannisson. I den 25:e minuten gjorde vi 6-0. Ett fint anfall gick slutligen via Alex Frank Nilsson & Joacim Johansson till Niklas Nilsson som kunde fastställa slutresultatet 6-0. Anderslövs bästa chans i andra halvlek kom via ett friläge men Christopher gjorde en utsökt fotparad. Vi skapade ytterligare chanser, där den främsta fick Joacim Johansson efter ett perfekt inlägg av mittback Albert Larsson.

Dagens matchtrupp:

Albert Larsson, Alex Nilsson Frank, Alexander Johannisson, Anton Nilsson, Christopher Fröjd, Fredric Larsson, Fredrik Norén, Fritiof Jurland, Isak Ekqvist, Jimmie Svärd, Joacim Johansson, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Niklas Nilsson, Oscar Lindkvist samt Vilgot Jurland.

Lör 14/3 12:00
Tor 5/3 19:00