Rapport: Löberöds IF - GIF
2015-05-30 19:59

Vi åkte idag till Löberöd med förhoppning om tre poäng. Dock grusades dessa förhoppningar rejält. Starten av matchen blir lite dramatisk, då Erik Ottosson efter fem minuter får en tand sönderslagen. Under tiden Erik är ute och vi är en man mindre på plan, skapar Löberöd en farlig chans och en av deras anfallare rinner igenom vårt försvar men avslutet går utanför Murres vänstra stolpe. I den 12:e minuten är MURRE NÄRA ATT GÖRA MÅL, då Löberöds målvakt missbedömer Murres rensning och bollen studsar över honom men tar i ribbans överkant och går över. Nästa chans skapar Löberöd och deras spelare rundar Murre men lyckas ej pricka mål utan skjuter i burgaveln. Vår stora chans i första halvlek kommer efter 27 minuter, då Strand slår från sin vänsterkant en pass snett bakåt till Anton Persson men hans avslut blockeras. Första chansen i andra halvlek (53:e minuten) går till Löberöd då vi slarvar i försvarsspelet vilket leder till ett friläge men Murre gör en vass benparad. Dock bara en minut senare gör Löberöd 1-0 och mindre än 10 minuter senare gör Löberöd 2-0 på ett friläge. Vi slarvar väldigt mycket i vårt passningsspel men är samtidigt också stillastående och inte mycket fungerar. Vi får dock en livlina när Johannes med ett vackert skott reducerar till 1-2 i den 79:e minuten. Vi trycker på framåt och lyckas skapa några ”nästan-läge”, bl. a är Johannes två gånger om sånär att hinna före deras utrusande målvakt. Den vassaste chansen har Jocke på en nick, men han blir lite störd då Niklas touchar bollen och hinner inte helt korrigera nicken. Löberöd får i 90:e minuten ett kontringsläge men Murre räddar friläget. Men på den efterföljande hörnan stänger Löberöd matchen genom att göra mål på nick. Därmed skrivs slutresultatet till 3-1 till Löberöd. Tyvärr är dagens prestation inte alls i nivå med vad vi vill och kan prestera medan Löberöd spelar efter sina resurser och skapade betydligt fler och vassare chanser än oss. Vi får ta nya tag nästa vecka samt höja oss och låta NK Croatia betala för dagens svaga insats.

Dagens matchtrupp: Anton Persson, Erik Ottosson, Fredric Larsson, Fredrik Norén, Gustav Nilsson, Jimmy Persson, Joacim Johansson, Johannes Karlsson, Jonas Einbjörn, Jonathan Westacott, Marcus Strand, Martin Norén, Murat Kocacenk, Niklas Nilsson, Oliver Petersson