Rapport: GIF - Bara GoIF
2015-05-02 18:46

Dagens målrika tillställning hemma mot Bara GoIF slutade 3-3. Stärkta av två raka segrar startar vi matchen med att skapa många chanser. Redan i den 3:e minuten får Jimmy ett friläge (tack vare den nya offsideregeln) men avslutet smiter utanför stolpen. 10 minuter senare har vi två farliga hörnor, varav på den sista är Oliver nära (efter en första nick av Jocke) att spräcka nollan. Minuten senare slår Jimmy en fin djupledsboll till Daniel Young, som fri med målvakten rundar målvakten och lägger säkert in 1-0. Några minuter senare får Young ett bra nickläge men nicken går klart utanför. I den 22:e minuten kommer lite oväntat Baras reducering. På en långboll hinner en Bara-spelare före Murre och hans lyftning går via stolpen i mål. Därefter går matchen lite i stå. Det blir mest spelavbrott och vi får inget direkt flyt i spelet. Dock avslutar vi första halvlek med en stor chans för Jimmy, där han elegant tar sig förbi sin försvarare men får dessvärre ingen ordentlig träff. Andra halvlek börjar lite som avslutningen på första halvlek. Efter en hörna i den 12:e minuten är ställningen 2-1 till Bara. Dock repar vi snabbt mod och Johannes har en ganska farlig nick på en hörna. Två minuter senare hittar Jocke Young med en fin genomskärare och Young avslutar distinkt (med högern) och 2-2 är ett faktum. Bara några minuter senare kommer Oskar fri men målvakten avvärjer. Dock fiskar Oskar upp returen och hittar Young med en utmärkt pass på bortre stolpen och Young kan inte missa. Därmed är vi åter i ledning. Dock hittar vi inte direkt flytet i vårt passningsspel och på en långboll hinner en Bara-spelare före Oliver och straffen är ett faktum. Straffen placeras säkert in vid Murres högra stolpen. Avlutningen på matchen bjuder på Hawaii-fotboll och vi skapar några farliga chanser men även Bara skapar en farlig chans i slutet. Matchen slutar dock 3-3.  Med hänsyn till alla chanser som vi skapar så känns det lite surt att endast få en poäng idag men vi får ta med oss poängen och göra en bra träningsvecka, för nästa helg väntar tufft motstånd i form av Skånekurd FF.

Dagens matchtrupp: Anton Persson, Christian Andersson, Daniel Young, Erik Ottosson, Fredric Larsson, Gustav Nilsson, Jimmy, Persson, Joacim Johansson, Johannes Karlsson, Jonas Einbjörn, Marcus Strand, Murat Kocacenk, Oliver Peterson, Oskar Ericson, Urban Bengtsson