Matchnummer: 130156098
Samling:11:45
Matchrapport: Skegrie BK vs GIF
2020-08-31 11:48

Skegrie BK väntade igår på bortaplan. Första halvlek var inte bra från vår sida, kanske vår sämsta under årets seriespel. Vikarierande målvakten Johan Nilsson var dock strålande och räddade oss ett antal gånger. T ex i den 13:e minuten skapade Skegrie en dubbelchans, där först Johan räddade och sedan spelade kapten Jonas ”Dike” Einbjörn uppoffrande och blockade returen. Dock i den 30:e minuten gjorde Skegrie 1-0. Målet kom på en hörna, där en Skegrie-spelare kunde styra in bollen i mål. Vår enda chans i första halvlek kom med ca fem minuter kvar att spela, då Anton ”Nisse” Nilsson tog sig fram i banan och spelade fram Alexander ”Alle” Johannisson till ett bra skottläge men Skegries målvakt gjorde en snygg räddning. Innan halvleken var över skapade Skegrie två frilägen men Johan räddade båda. Pausvilan var välbehövlig för oss och vi kom ut som ett nytt lag efter pausvilan och gjorde en bra andra halvlek och var det spelförande laget. Dock var vi lite uddlösa framåt och skapade inte många farliga chanser. Anton ”Nisse” Nilsson hade ett skott i stolpen men innan dess hade Skegrie gjort 2-0 efter en frispark, där en Skegrie-spelare dök upp på bortre stolpen och satte bollen i nätmaskorna. Nya tag nästa vecka då vi möter Öja FF hemma på Ekevallen.