SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Användning av Konstgräset under vinterförhållande
2021-01-19 11:43

Läs bifogat mail från Lunds Kommun gällande när man får använda konstgräset under vinterförhållande.

OBS!!!! Omklädningsrummen är fortsatt stängda.

Är ni osäkra på om ni får genomföra träning klicka på länken och se om planen är öppen


 

Hej  

 

Enligt handlingsplanen för konstgräs och granulat, åtgärd 1, kommer vi inte att snöröja konstgräsplanerna under perioden december – mitten av mars.

 

I rådande pandemisituation har kultur och fritidsförvaltningens presidie beslutat att pausa den åtgärden, för att unga ska kunna använda konstgräsplanerna.

Dock är det samma princip som innan handlingsplanen, vi följer väderprognosen. Om det snöar men prognosen säger att det ska bli varmare efter 1-2 dagar, så inväntar vi vädret och snöröjer inte. Är det däremot ihållande snö kommer vi att snöröja planerna. Som tidigare tittar vi även på bokningarna av planerna innan vi snöröjer.

Information om vilka planer som är öppna/stängda hittar ni på hemsidan:

https://www.lund.se/uppleva--gora/Idrott-och-motion/idrottsplatser-fotbollsplaner/

 

Viktigt att ni sprider informationen till alla ledare att omklädningsrummen fortsatt är stängda, vi har uppmärksammat att alla inte följer det.

 

Handlingsplanens syfte är en bättre miljö, då vi inte sprider granulat samt ökar livslängden på planen, här är vi väldigt glada för det arbete som ni föreningar lägger ner på att informera era spelare och ledare om att behålla granulatet på plan.

 


 

 

 
Våra Sponsorer