SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2021 hittills och framåt.
2021-08-24 09:17

Under våren spelade killarna 7-mannafotboll för första gången. Ett stort steg för alla spelare men särskilt stort för våra 2012or som i och med detta gick upp ett år "för tidigt". Detta visade sig funkade alldeles utmärkt. 

 

Vi anmälde två lag till C-serier och spelade under hela våren mixade lag med inriktning att blanda 11or och 12or lika i lagen. Killarnas utveckling var ett nöje att se. 

 

Som utveckling mötte vi även våra äldre kompisar i 2010 års lag. Kul, utvecklande och väldigt nyttigt. 

 

Inför hösten tänkte vi köra vidare på samma spår, men en miss i kommunikationen gjorde att båda våra lag anmäldes till B-serier istället för C. Dett märkte vi först efter tre matcher vilket måste ses som ett gott betyg. Ett spelarmöte en regnig tisdag gjorde klart att hösten kan bli tufft, men enbart utvecklande om vi kämpar tillsammans. Hellre tuffa matcher mot bättre motstånd än lättare matcher mot svagt motstånd. 

 

När serien är slut har vi lovat killarna att få spela några träningsmatcher mot C-lag för att stämma av inför 2022 års vårserier. De kommer även att möta både P- och F10 i separata matcher. Bör bli en riktigt kul händelse för alla parter. 

 

Kom gärna och heja på våra killar nere på Ekevallen. 

 

/Tränarna

 
Våra Sponsorer