Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
Månadslotteriet
2021-10-17 19:41

Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i oktober:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 120
Vinstvärde 200 kronor lott nr 295, 329, 340 och lott nr 113

Matchsponsorlotteriet 2021
2021-10-16 13:47

Dragning har skett bland matchsponsorerna vid varje hemmamatch:

Bara: ACO Bygg

Tygelsjö: Hydraulik & Sopservice i Malmö AB

Bunkeflo: Genarps Gräv&Schakt

Skurup: ACO Bygg

Torna Hällestad: Genarps Gräv&Schakt

Janstorp: Hydraulik & Sopservice i Malmö AB

Charlo: ACO Bygg

Svedala: Hydraulik & Sopservice i Malmö AB

Trelleborg: SuPer Bygg AB

Skansen: Hans Anderssons Åkeri

Skegrie: Elteam Syd i Lund AB

Genarps IF gratulerar vinnarna och passar samtidigt på att rikta ett stort tack till alla företag som stödjer vår förening!

Christian D, Sekreterare Genarps IF

Ungdomsavslutning
2021-10-12 20:54

Förra helgen hade vi ungdomsavslutning nere på Ekevallen, ett mycket lyckat evenemang!

Dagen började med att barnen delades in i mindre grupper med mixad ålder. De fick sedan utföra olika tävlingsmoment på ett antal stationer, till exempel prickskytte på småmål och uppmätning av skotthastighet.

När grupperna varit vid alla stationer var det dags för lunch med hamburgare och läsk, följt av herrseniorernas match. Efter matchen delades det ut priser för dagens tävlingar samt plaketter till alla för den gångna säsongen.

Ett stort tack till alla barn, ungdomar och ledare som hjälpte till att göra detta till en härlig dag!

/Rikard Ekström, ordförande

Genarps IF arrangerar SM i traillöpning 2022!
2021-09-17 19:52

GIFT – Genarps IF Trail kommer nästa år att arrangera Svenskt Mästerskap SM/VSM i traillöpning!

Detta glädjande besked kom i går eftermiddag från Svensk Friidrotts tävlings- och arrangemangskommitté. Vi har tidigare arrangerar RM i ultra trail och nu 2022 fått förtroendet att arrangera SM och VSM vilket får ses som ett fint betyg till klubben!

GIFT arrangeras för 7:e året i rad och börjar bli ett känt lopp, främst bland traillöpare i Sverige men även bland andra löpare utanför trailspåret. Fantastiskt kul tycker vi!

GIFT 2022 planeras till ca 40 km med 800 höjdmeter. Vi kommer även att erbjuda två kortare distanser.

Tävlingen kommer att gå den 12 juni med Ekevallen som bas.

Alla är välkomna att bidra som löpare, funktionär, sponsor eller åskådare.

Ledare till P/F 15-16 sökes
2021-08-29 22:03
Vi märker stor efterfrågan på ett fotbollslag för barn födda 2015-2016.
Detta är föreningen självklart mycket positiv till, men det krävs inte bara fotbollssugna barn för att vi ska kunna starta upp ett lag, utan även vuxna som vill vara med och leda och träna barnen.

Föreningen söker därför efter ledare till denna grupp. Man behöver inte själv ha spelat fotboll eller ha fotbollsbakgrund. Det viktigaste är att vara en förebild för barnen och att ha kul tillsammans.

Hör av er till mig på rikard.ekstrom@genarpsif.se alternativt till vår ungdomsansvarige på kansli@genarpsif.se för att anmäla ditt intresse.
F 12-14, 04/10 15:09
Damer Senior, 24/09 21:28