SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Teknologkårens IF LTH
2 - 1
Genarps IF
Teknologkårens IF LTH2 - 1Genarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 april, 13:00
Plats:Smörlyckans IP Plan 5
Tävling:
Matchnummer: 130168002
Samling:11:45
Matchrapport: Teknologkåren 2-1 GIF
2023-04-10 17:12

I en av säsongens på förhand tuffaste bortamatcher var känslan god efter den första inledande kvarten. Där och då spelade vi boll och hade några hörnor i rad som borde gett utdelning.

 

Därefter började vi slå långt. Kanske var det premiärnerverna, men såg panikartat och inte något som ingick i vår matchplan. Vi vill spela fotboll och inte sparka fotboll.

 

Samtidigt bjöd vi in hemmalaget som fick mer och mer boll. De hade några farliga hörnor emot oss och vi orkade inte riktigt resa oss efter det. Därför var det lite extra uppförsbacke när de fick straff i den 30:e minuten och förvaltade den.

 

Tycker det kanske var något jämnare i andra halvlek, men vi vet vad vi kan och tyvärr kom vi inte upp i den nivån. Det blev också lite symptomatiskt för dagen, när de gjorde 2-0 strax efter våra byten i hopp om att påverka matchbilden.

 

Vårt reduceringsmål verkställdes efter att en välslagen hörna av Max Dunegård hittade Filles panna. Då stod matchuret på 75. Vår forcering i den första och sista kvarten räckte inte till poäng.

 

Så klart otroligt tråkigt att inleda säsongen med förlust. Nu använder vi det som bränsle inför två raka hemmamatcher. På söndag kommer Värpinge till Ekevallen och då ska vi tillsammans jobba in säsongens första trea.

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer