SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Liria IF
1 - 3
Genarps IF
Liria IF1 - 3Genarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 29 maj, 19:00
Plats:Rosengård Norra IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155051
Samling:17:45
Matchrapport: Liria IF - GIF
2019-05-30 18:07

Igår spelade vi vår första bortamatch mot ett icke-Lundalag, då vi mötte Liria IF på Rosengård Norra IP. Lagen hade var sin hyfsad chans i inledningen av matchen. Liria via en frispark och vi via en hörna. Vi var flera gånger nära att lyckas med vår djupledsboll över en ganska högt stående Liria-backlinje men något kontrollerat friläge fick vi aldrig till. Dock tog vi ledningen i den 36:e minuten. Marcus Strand slog en vänsterhörna som Liria förpassade i eget mål. Därefter gick vi ner oss lite och Liria hade först en farlig hörna och därefter skapade man ett friläge men Christopher Fröjd gjorde en utsökt handparad. Med en minut kvar av första halvlek dömde domaren straff till Liria efter en handssituation och Lirias straffskytt placerade säkert in kvitteringsbollen. Vi hann med att skapa en farlig chans på en hörna innan pausvilan. Vi gjorde ett positionsbyte i paus, vilket ledde till både bättre försvarsspel och anfallsspel under andra halvlek. Direkt i inledningen av andra halvlek spelade Robin Ringkvist fram Alex Nilsson Frank till ett kanonläge mitt i Lirias straffområde men Alex avslutade mitt på målvakten. Bara några få minuter senare var rollerna ombytta, då Alex spelade fram Robin till ett kanonläge men Robins avslut gick över mål. Dock i den 58:e minuten kom vårt ledningsmål. Marcus Strand spelade fram Alex som bestämt avslutade anfallet med ett skott i bortre nätmaskan. Lirias stora kvitteringschans kom på en frispark men bollen tog i ribban och gick över mål. Liria skapade ytterligare ett hyfsat bra läge efter en frispark men i den 72:a minuten kunde vi sätta "spiken i kistan". Marcus Strand slog en frispark mot bortre delen av Lirias straffområde och där mötte Jonas ”Dike” Einbjörn bollen på volley och 3-1 var ett faktum. Efter tre raka matcher utan vinst var gårdagens vinst extra skön.

 

Dagens matchtrupp:  Alex Nilsson Frank, Anton Nilsson, Alexander Johannisson, Christopher Fröjd, Jimmie Svärd, Joacim Johansson, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Jonas Hansson, Marcus Strand, Murat Kocacenk, Niklas Nilsson, Robin Ringkvist samt Ted Frostander.


<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer