SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anderslövs BoIK (6)
1 - 4
Genarps IF (6)
Anderslövs BoIK (6)1 - 4Genarps IF (6)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 12:00
Plats:Anderslövs IP konstgräs 11-manna
Tävling:
Matchnummer: 137006161
Samling:10:45
Matchrapport: Anderslöv 1-4 GIF
2024-03-11 22:28

Simme låg bakom samtliga mål när vi tog en kontrollerad bortaseger i träningsmatchen mot Anderslöv. 

 

4-1 mot ett topptippat lag är ett resultat som ser imponerande ut. Ett kvitto på att vi gjorde många bra saker i matchen.

 

Det var svårspelat då det blåste rejält på Anderslövs IP. Utifrån det perspektivet var det extra glädjande att killarna spelade bollen längs marken och gjorde det bra.

 

Vi mötte ett spelskickligt lag med en ganska stark offensiv. Men vi höll oss till våra principer och visade upp en trygghet i vår defensiv. Emellanåt hade de mycket boll men tycker inte att de skapade så värst mycket. Istället var det vi som brände en hel del skarpa lägen. Borde gjort fler mål var min spontana känsla direkt efter slutsignalen.  

 

Första målet kom efter 17 spelade minuter. Jocke vann bollen högt och serverade Simme som kritade på med vänsterdojan. Bara minuten senare fick vi en repris. Denna gång Alex som spelade fram Simme för avslut i mål. 

 

Två minuter före halvtid kom deras reduceringsmål. Onödigt, så klart.

 

Spel i medvind blev motvind i andra halvlek. Vi fortsatte att vara det laget i medvind. Halvleken hann knappt bli någon minut gammal innan det var dags för Simmes tredje strut för dagen. Vilket också var assist nummer två för Jocke.

 

Om det fanns något hopp för hemmalaget att komma in i matchen, så släcktes den med 20 minuter kvar. Jocke hittade till Simme i djupet som i sin tur serverade Alex Nilsson Frank. Därefter var det bara att rulla bollen i öppet mål. Fullt rättvist med (o)färgade ögon.

 

Inte helt lätt att motivera sig inför en blåsig söndag med matchstart redan kl. 12. Dock hade killarna bestämt sig vilket också speglade sig i jobbet vi lade ner och i bytena – alla kom in och gjorde jobbet.

 

Med andra ord. Det var ruggigt men spelet värmde gott.

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer