SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Genarps IF (6)
2 - 3
Kvarnby IK (HJ)
Genarps IF (6)2 - 3Kvarnby IK (HJ)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 november, 13:00
Plats:Ekevallen, Genarp konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 137012677
Samling:11:45
Matchrapport: GIF 2-3 Kvarnby J
2023-11-26 10:26

Knapp förlust i årets sista träningsmatch. Positiv känsla är ändå slutintrycket.

 

Alltid klyschigt att säga att man är nöjd när man förlorar, vi vinner hellre alla matcher. Men vi ville få något konkret med oss från matchen och det fick vi verkligen, bra saker som vi har tränat på under året och även det vi vill utveckla i vårt spel.

 

En trevande inledning av oss. Melvin som blev klar i somras, har gått och längtat efter att få spela A-lagsmatch. När möjligheten väl kom, dröjde det inte mer än bara några minuter innan han hamnade i målprotokollet. Max Dunegård startade anfallet från sin vänsterkant och Alex spelade fram Melvin som curlade bollen i bortre. Ett vackert fotbollsmål från min synvinkel.

 

Tio minuter senare blev Simme framspelad av just Melvin. Han rundade målvakten och satte 2-0, helt enligt boken. De två såg ut att trivas ihop och det var glädjande att se inför fortsättningen.

 

Samtliga spelare hade rätt inställning och vilja. Med prestationen i fokus är jag nöjd. En solig men bitande kylig november-lördag kräver inget resultatfokus. 

 

Glädjande för vår 18-årige målvakt Erik Johansson som fick en hel A-lagsmatch för första gången någonsin. Även 16-årige Elias Unnerbäck gjorde sina första 30 minuter i A-laget. 

 

Det blev en halvlek för 17-årige Ludvig Nilsson som spelade mittback, första gången i denna position med A-laget. 16-årige Åke Hansson (som gjort några inhopp tidigare) fick även han 30 minuters spel. Flera exempel på att vi har en fin tillväxt på våra egna killar. 

 

Vi hade chanser att stänga matchen. Istället blev det en knapp 3-2-förlust. Några träningar kvar innan vi stänger den här säsongen och blickar framåt på nästa. Håll gärna utkik i kalendern och häng med oss under försäsongens träningsmatcher. 

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer