SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Klågerups GIF
2 - 6
Genarps IF
Klågerups GIF2 - 6Genarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 september, 13:00
Plats:Nya IP, Klågerup A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130168119
Samling:11:45
Matchrapport: Klågerup 2-6 GIF
2023-09-24 12:13

Otroligt skönt. Vi visade karaktär och lagmoral som lyckades studsa tillbaka på bästa tänkbara sätt efter förra veckans insats.

 

Vi gick ut med mycket energi och tog tag i matchen direkt. Ted fick ett friläge redan efter tre minuter som räddades av målvakten. En försmak för vad som kom sedan. 

 

I den 6:e minuten var bollen på väg ut till hörna för oss men Simme ville annat. Han snappade upp den och serverade Jocke som placerade in ledningsmålet. 

 

Sedan hade vi ett gäng skarpa lägen innan tvåan kom. Jocke prickade ribban efter en kvart. Några minuter senare tvingade vi deras målvakt till en svettig räddning. Det var Nisse som drog en projektil strax utanför straffområdet. Också Nisse som var nära vid bortre stolpen efter fint inspel av Ted. 

 

Nisse, Ted och Jocke. Dessa var involverade i ganska mycket. Med tio minuter kvar av halvleken blev det äntligen utdelning. Jockes press gav resultat, Nisse dämpade ner bollen till Ted för en skottplacering i mål.

 

Det kändes som att vi slog av på takten lite efter vårt andra mål och gick ner i deras tempo och blev trötta. Då kom också deras reduceringsmål. Vi tyckte först att bollen var över sidlinjen och sedan att deras spelare stod klart offside. På den här nivån håller domarna också samma nivå. Bara att lära sig.

 

Efter paus var vi lika energiska. En annan som låg bakom mycket var Simme. I den 57:e minuten spelade han fram till Nisse som lyckades ta sig förbi sina försvarare och äntligen få utdelning.

 

I regnet som vräkte ner gjorde inhopparen Emil Mårtensson vårt fjärde mål. Fem minuter senare lyckades de reducera på nytt men vi var aldrig riktigt hotade. En annan inhoppare Pontus fick också han näta.

 

Matchens sista mål kom via Jocke som var hans andra. Han tog till vara på en skottretur från Simme. 

 

Jag är stolt över killarnas insats och glad för deras skull. Fotbollsmässigt gjorde vi allt som ett lag, från målvakten fram till anfallaren inklusive alla som byttes in och bidrog. En tränare är som gladast när spelarna uträttar det vi tränat på i veckan. 

 

Höstdagjämning. Åska. Regn. Uppehåll. Sol. Ännu mera regn. Det var en sådan lördag. Därför ett extra tack till alla våra anhängare som hade tagit sig till Klågerup. 

 

Den kommande helgen avslutar vi säsongen på Ekevallen mot seriesegraren Bara. En kul utmaning innan vi hoppar på säsongens höjdpunkt som blir kvalet för uppflyttning till div 5.

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer