SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Genarps IF
1 - 0
Teknologkårens IF LTH
Genarps IF1 - 0Teknologkårens IF LTH

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 juni, 13:00
Plats:Ekevallen, Genarp A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130168071
Samling:11:45
Matchrapport: GIF 1-0 Teknologkåren
2023-06-19 15:40

Det var inte särskilt snyggt, men vi vann. Vi tog verkligen kampen till 100 procent och slet hårt. Med andra ord en oerhört skön seger och revansch.

 

En annorlunda vecka med student och påföljder av det. Lägg därtill frånvaron pga. jobb, skador och sjukdomar. Absolut en vardag för många föreningar så här års, men för oss ännu en förklaring till varför segerns sötma smakade en aning finare den här helgen.

 

På tal om studentvecka. Vill ännu en gång passa på att säga stort grattis till Emil Mårtensson, Andreas Nilsson och Jon Müller för studenten. Bra jobbat killar!

 

Matchen då. Det var en batalj mellan två krampaktiga lag. Lite som vädret var. Först sol och sedan mörka moln. Åska gjorde det också när regnet besökte byn. Som det ibland funderas, fågel eller fisk, ris eller ros. Vad var det egentligen som hände undrade jag när bilen rullade från Ekevallen.

 

Jo, det som hände var att Alexander Johannisson blev matchvinnare. Han behövde knappa tio minuter på sig för att göra matchens enda mål. Snyggt framspelat av Metin. En djupledsboll som avslutades via stolpen i mål.

 

Låt oss stanna kvar hos huvudpersonerna. Alle som bott i annan stad och bara hunnit med en handfull av träningar den här säsongen. Metin som jobbat kvällar och helger och inte riktigt hittat kontinuiteten. Nu var Alle tillbaka på hemmaplan medan Metin bytt jobb och tränar som vanligt. Extra kul att de klev fram och gav det där lilla extra.

 

Nu har serien vänt. Vårsäsongen går mot sitt slut. På onsdag gästar vi Värpinge på Fågelskolans IP i Lund. Mina killar kommer att vara redo. Hoppas bortaföljet också är redo.

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer