SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bara GoIF
1 - 1
Genarps IF
Bara GoIF1 - 1Genarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 juni, 13:00
Plats:Bara IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130168055
Samling:11:45
Matchrapport: Bara 1-1 GIF
2023-06-05 12:09

En krigarinsats där vi till slut fick utdelning på tilläggstid och blev vinnaren trots det oavgjorda resultatet. Jag längtar redan till returen på vår hemmaborg i höst.

 

Bara IP och obesegrade serieledarna på andra sidan planhalvan är alla dagar i veckan en kul utmaning, vilket också blev fallet. Matchbilden blev precis som jag hade förutspått.

 

Genarp och Bara har drabbats samman flera gånger genom åren och matcherna har alltid varit av betydelse. Därför är det extra inbjudande att spela den här typen av matcher.

 

Vi gör en bra försvarsinsats och skapar några chanser i första halvlek, men i den andra har vi betydligt mer i vårt offensiva spel. 

 

Deras ledningsmål är ett störmoment i vår insats. Vi vet varför det blev som det blev och tog det direkt i paus, såg till att det inte återuppstod och mer behöver inte sägas just här.

 

I övrigt blev det kanske något fler rockader än planerat. Å andra sidan har vi gjort våra investeringar under försäsongen och är därför väldigt trygga i det. 

 

På tilläggstid; Pontus tog ner bollen felfritt, passade Jocke som hittade ut till Simme som i sin tur drog ifrån, serverade Nisse och bollen lades i öppet mål. Det som hände efteråt var bara ren glädje.

 

Premiärförlusten har vi skakat av oss. Vi är obesegrade i åtta raka matcher och står inför två raka hemmamatcher för att senare gå på sommaruppehåll med en bortamatch. 

 

Fotboll kräver ödmjukhet och hårt jobb. Vi är redo för det. Vi hoppas våra anhängare också är redo för en fin avslutning på veckan.

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer