SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Genarps IF
1 - 1
Hallands Nations FF
Genarps IF1 - 1Hallands Nations FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 27 april, 19:00
Plats:Ekevallen, Genarp konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130168022
Samling:17:45
Matchrapport: GIF 1-1 Hallands Nation
2023-05-02 14:45

Ett ganska rättvist resultat. Initiativet böljade fram och tillbaka även om vi var nära att avgöra på slutet. Deras målvakt lyckades hålla i bollen precis på (eller kanske t.o.m. en bit över) mållinjen. Men mål blev det inte i alla fall.

 

Cirka 20 minuter in i matchen tog Pontus saken i egna händer och dribblade bort tre försvarare innan han avslutade med ett distinkt skott i mål.

 

Matchen i sig var intensiv mellan två lag som gick för segern. Bortalaget var inte alls ofarliga. Deras ribbträff i första halvlek blev en tydlig väckarklocka för oss.

 

30 minuter in i andra halvlek var det kvitterat. Lite oturligt för oss, via en boll som gick mellan benen på våra försvarare och ställde deras anfallare fri som inte gjorde något misstag.

 

Vi låg på för ett segermål i slutet. Det blev inga fler mål i matchen som slutade 1-1.

 

Jag tycker att vi kan ta med mycket från matchen, vi är tuffa i duellspelet och kan bli ännu tuffare och inte ge dem så långa momentum. I första halvlek hade vi mer momentum, i andra hade de stundtals mer, sen avslutar vi starkast. Jag tycker att när vi är offensiva och vågar spela framåt, då är vi som bäst och det ska vi fortsätta att göra mer.

 

Givetvis är vi inte nöjda med resultatet, men ska vara nöjda med prestationen. Det ska vi ta med oss framöver.

 

Det hoppas vi även att våra anhängare är… alltså med oss, när vi först åker till Lund sent på tisdagskvällen, för att senare avsluta veckan hemma på söndag.

 

…och nu har även jag fått smaka på årets upplaga av McUno. Högrevsburgaren lär hitta mig fler gånger.

 

Nu tycker jag att även fler ska hitta den och ett utmärkt tillfälle är redan till helgen, då det vankas riktig hemmapremiär, på gräs och ingen annanstans än på Ekevallen.

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer