SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Genarps IF
1 - 0
Kävlinge Harrie FF
Genarps IF1 - 0Kävlinge Harrie FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 maj, 13:00
Plats:Ekevallen, Genarp A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130168034
Samling:11:45
Matchrapport: GIF 1-0 Kävlinge Harrie
2023-05-08 14:01

Vi låg på hårt i matchinledningen och skapade fina målchanser, men 0-0 stod sig. Tills den 43:e minuten då Pontus tryckte dit ett hårt och lågt skott nere vid stolproten, och vi fick till slut in ett mål på en av alla chanser som radades upp på Ekevallen.

 

Det ska nämnas att Stoffe gjorde en svettig straffräddning efter halvtimmes spel och höll nollan intakt matchen igenom. Med andra ord var bortalaget inte helt ofarliga och hade också chanser.

 

Otroligt skönt att vinna, en stor moralhöjare för killarna. Alla jobbade och slet för varandra. Trots skavanker både innan och under matchen, så är jag stolt över spelare som kom in och gjorde det fantastiskt bra. 

 

Hade önskat att vi kunde kontrollerat spelet lite mer och varit lite skickligare i andra halvlek. Samtidigt så har vi haft stolpe ut ett bra tag och idag var det mer stolpe in, om man ska se ur det perspektivet.

 

Sett till spel och chanser så skulle det ha blivit några mål till, men 1-0 räckte gott. Tre sköna poäng som ingen kan ta ifrån oss.

 

I denna match gjorde vi mycket rätt utifrån det vi hade pratat om innan. Vi visste att det skulle bli en tuff kamp, så det var en skön seger. Det var en laginsats och ingen som vek ned sig överhuvudtaget.

 

Detta var den tredje matchen på elva dagar. En förlustfri period som stärker oss, inför kommande som är ett mer vanligare spelschema för oss nykomlingar.

 

Bra fotbollsväder och två bra lag som bjöd på en bra fotbollsmatch. Så löd publikens omdöme.

 

/Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer