SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Genarps IF
1 - 2
IFK Ystad FK
Genarps IF1 - 2IFK Ystad FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 juni, 13:00
Plats:Ekevallen, Genarp A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130156059
Samling:11:45
MATCHRAPPORT: GIF 1–2 IFK YSTAD
2022-06-09 10:34

En extrem besvikelse att vi hade matchen i våra händer och när slutsignalen lyder, så har vi det inte längre.

 

Frånvarolistan inför matchen var lång, men känslan var god. Vi har stått för goda prestationer och kommit närmre och närmre första trepoängaren. 3–3 mot Näset, där vi har en 2–0-ledning, hamnar i 3–2-underläge men hämtar upp det och får med oss en poäng. Även 0–0 mot Svedala var definitivt steg i rätt riktning, där vi håller nollan för första gången i serien i år.

 

Därför var det inte överraskande, att det var vi som tog ledningen i matchen. Något vi gjort i fem av de sex senaste matcherna. Emil Mårtensson med sin vänsterfot på högerkanten, slog ett inlägg mot boxen som snyggt nickades i mål av Nisse. Tiden hade då tickat upp till 30 minuter.

 

I paus är vi alla överens om att vi gör en bra första halvlek. Vi kändes inte riktigt där när andra halvlek startar, men jobbar oss in i det ganska snabbt. I den 65:e minuten åker de på en utvisning och känslan är att vi backar hem lite för mycket istället för att fortsätta spela.

 

Vi har matchen i våra händer och jag tycker vi gör det bra tills vi börjar ta riskfyllda beslut som sätter oss i svåra situationer. Då får de möjligheter att göra det där 1–1-målet som gör att de får kontakt. Med två minuter kvar av ordinarie speltid får de även göra 1–2, helt ostört vid bortre stolpen får deras kortaste spelare nicka in bollen i mål.

 

Naturligtvis är vi jättebesvikna. Det är små marginaler i fotboll och jag lider verkligen med grabbarna.

 

Det är skönt att det är match igen redan på torsdag. Vi ska ut och ta revansch direkt. Mer behövs inte sägas.

 

/ Murre

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer