Matchnummer: 130156088
Samling:17:30
Uddamålsseger mot Janstorp
2021-08-14 13:37

Det blev uddamålsseger för GIF i matchen mot Janstorp. Laget vann fredagens hemmamatch med 3-2.

Bortalaget tog ledningen i den 24:e minuten.

Med drygt sju minuter kvar av första halvlek sköt Alex Nilsson Frank in kvitteringsmålet.

Strax innan halvtidsvilan kunde Anton Nilsson inne i straffområdet skjuta 2-1 för sitt Genarp.

Inbytte Alexander Johannisson ökade på ledningen till 3-1.

Gästerna reducerade två minuter efter, vilket också blev slutresultatet.

Nästa match är mot tabellettan Skegrie BK.

Den spelas lördagen den 21 augusti klockan 14.00 på Snarringe IP.

Genarps IF – Janstorps AIF 3–2 (2–1)

Mål: 1–1 Alex Nilsson Frank 38′, 2–1 Anton Nilsson 45′, 3-1 Alexander Johannisson 79′

Varningar: Fredrik Norén 55′, Johan Svensson 78′

Startelva: 1. Christopher Fröjd (mv), 2. Jonas Einbjörn, 4. Max Mårtensson, 6. Marcus Strand, 9. Alex Nilsson Frank, 11. Metin Caliskan, 13. Fredrik Norén, 14. Johan Svensson (K), 16. Robin Ringqvist, 17. Isak Ekqvist, 18. Albert Larsson.

Ersättare: 3. Fredric Larsson, 5. Simon Kristoffersson, 10. Ted Frostander, 12. Alexander Johannisson, 15. Anton Nilsson.