Välkommen!
Välkommen till Genarps IF!

Vi i föreningen har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan vi bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta löpning.

Våra hemmamatcher spelar vi på Ekevallen och på Dalby IP.
Välkommen dit för att titta på fotboll eller ta en löprunda på natursköna Risen.
Eller varför inte delta i våra löptävlingar RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) samt Skånska Energi-Stafetten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
Månadslotteriet
2021-04-15 20:15
Tack för att Ni stödjer Genarps IF genom deltagande i Månadslotteriet.

Har Er faktura kommit bort eller du behöver betalningsinformation, vänligen kontakta lotteri@genarpsif.se.

Det finns lediga lotter, så tag chansen att delta. Kanske blir just DU en vinnare i våra månadsdragningar.

Till månadens vinnare nedan säger vi Grattis!!

Följande lottnummer har vunnit vid dragningen i april:
Vinstvärde 500 kronor lott nr 276
Vinstvärde 200 kronor lott nr 122, 187, 115 och lott nr 086
Årets GIF:are 2020 - Löpargruppen
2021-03-30 11:02

Stort grattis till Genarps IF:s Löpargrupp som utsetts till Årets GIF:are 2020!

Priset delades traditionsenligt ut i samband med årsmötet och mottogs av löpargruppens representant Jesper Oredsson.

Löpargruppen har sedan starten i Genarps IF vuxit kontinuerligt och bidragit positivt till föreningen. Resultatmässigt visar de fina prestationer med återkommande medaljer i allt från ungdoms- till veteranklass.

Gruppens egenarrangerade tävlingar har lockat fler deltagare för varje år och har kommit att bli mycket uppskattade. Bland annat är DM i terränglöpning ett bevis på just detta, då loppet två år i rad kammat hem priset som den bäst arrangerade löpartävlingen i Skåne!

Rikard Ekström

Ledare till P/F 15-16 sökes!
2021-02-22 21:24
Vi söker nu ledare till gruppen P/F 15-16.
Man behöver inte själv ha spelat fotboll eller ha fotbollsbakgrund. Det viktigaste är att vara en förebild för barnen och att ha kul tillsammans.

Hör av er till någon av ledarna för gruppen, alternativt till rikard.ekstrom@genarpsif.se för att anmäla ditt intresse.
Uppdatering angående Corona/Covid-19
2021-02-09 13:40
Skånes FF:s riktlinjer utifrån gällande restriktioner 2021-02-08

Region Skåne har nu förlängt sina anpassade riktlinjer för Skåne med anledningen att det fortsatt är hög smittspridning av Covid-19 i länet.

Detta innebär att följande gäller för skånska fotbollsföreningar:
  • Inga tränings- cup- eller tävlingsmatcher får anordnas oavsett ålder (undantag gäller för yrkesidrottslag, Allsvenskan, Superettan, Ettan, Damallsvenskan samt Elitettan).
  • Maxgränsen på 8 personer per träningsgrupp gäller fortfarande för spelare födda från 2001 och tidigare.
  • Maxgränsen för spelare födda 2002 och senare har Region Skåne nu tagit bort men skriver samtidigt att träning ska ske i mindre grupper. Någon specificering av hur många som kan ingå i betydelsen för mindre grupper finns inte men det är föreningens ansvar att se till så träningarna sker på ett smittsäkert sätt och att för stora grupper inte skapas.
Tilläggen gäller tillsvidare, d.v.s. vi (läs: Skånes FF) har ingen information om något slutdatum.
Uppdaterade riktlinjer från Skåneboll
2021-01-26 20:43

Skånes FF:s rekommendationer utifrån gällande riktlinjer 2021-01-25

Spelare som är 16 år eller äldre (födda 2004 och tidigare)

- Får inte spela matcher

- Får inte träna inomhus

- Träning utomhus är tillåtet

- En träningsgrupp ska bestå av högst 8 deltagare plus en ledare. Det innebär att om träningsgruppen är större, måste den delas in i mindre grupper med högst 8 personer i varje grupp.

- Ledaren kan ha mer än en grupp samtidigt. Extra viktigt att ledaren håller avstånd till grupp/er.

- Samma grupp under hela träningen. Gruppsammansättningen kan ändras till kommande träningstillfälle.

Spelare som är yngre än 16 år (födda 2005 och senare)

- Får inte spela matcher

- Får träna både inomhus och utomhus

- En träningsgrupp ska bestå av högst 8 deltagare plus en ledare. Det innebär att om träningsgruppen är större (troligtvis), måste den delas in i mindre grupper med högst 8 personer i varje grupp.

Löpning, 14/04 10:49
Löpning, 04/04 09:57