BRA JOBBAT!!!!
2016-04-30 13:37
Ett litet matchreferat i all sin enkelhet:

Ett taggat Genarps IF började första halvlek bra och skapade flertalet målchanser utan att lyckas få in bolluslingen. Därför kändes det lite snöpligt när Nike tog ledningen med 1-0 efter en tilltrasslad situation framför vår målvakt Arvid. Resten av halvleken var spelmässigt jämn. 1-0 stod sig halvleken ut.

Andra halvlek började som den första, bra spel och bra kämpaglöd. Efter en hög offensiv press gick bollen till Max som klippte till med en skottlobb över Nikes målvakt. 1-1!. Målet generade nya krafter till laget som fortsatte pressa. Nike hade sporadiska chanser men Arvid var en gigant i buren och gjorde flertalet finfina räddningar.

1-2 kom till genom Elias J hårda och välriktade hörna som snuddade på en back och in i mål. Därefter kom måltjyven Elias L igång och satte 1-3, 1-4 och 1-5 som också blev slutresultatet. Ett äkta hattrick! Kul var det att vi vann, men ännu roligare på vilket vis! Alla kämpade för varandra, hjälpte varandra och lyssnade på instruktionerna. Fantastiskt roligt att se!

Efteråt beslutade omgående att sådan prestationer måste firas. Därför tog sig hela laget till Lomma Glassfabrik där det njöts av glass i stora lass!