SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Genarps IF
2 - 2
FC Möllan
Genarps IF2 - 2FC Möllan

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 maj, 19:00
Plats:Ekevallen, Genarp A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155033
Samling:17:45
Matchrapport: GIF - FC Möllan
2019-05-11 10:35

Ytterligare en hemmamatch på en fredagskväll spelades igår. Denna gång mot FC Möllan, en ny bekantskap för oss. Vi började inte matchen på bästa sätt utan istället var det en del fokus på annat än vad vi borde ha fokus på. Dock skapade vi första chansen, då Jonas ”Dike” Einbjörn fick ett bra skottläge i Möllans straffområde men bollen gick över målet. Missade chanser (tillsammans med målvaktsräddningar) skulle visa sig vara temat för dagen. Istället gjorde Möllan 1-0 på en djupledsboll, där vi inte föll ner med backlinjen och täckte den farliga ytan. I den 16:e minuten gjorde Möllan 2-0 efter slarv utanför vårt straffområde. Direkt efter Möllans mål hade Alexander Frank ett bra nickläge på en hörna. Sakta men säkert arbetade vi oss in i matchen och med ca fyra minuter kvar av första halvlek fick vi en viktig reducering genom Jonas ”Dike” Einbjörn. Under andra halvleken belägrade vi Möllans planhalva och straffområde och skapade massor av jättechanser, inkl. några frilägen. I den 55:e minuten tog sig Robin Ringkvist runt på högerkanten och spelade snett inåt bakåt till Alex Nilsson Frank, som i öppet läge i straffområdet ej prickade mål. Nästa chans kom till på ett liknande sätt men då var det Fredde Norén som stod för inspelet till Anton ”Nisse” Nilsson men Nisse fick ingen riktig träff på bollen. I samma minut fick kapten Jocke Johansson ett ypperligt läge men inte heller Jocke fick bollen i mål. Som brukligt när man pressar på framåt, skapas kontringslägen för motståndaren och i den 66:e minuten tvingades Murre Kocacenk till en utsökt enhandsparad. Nästa chans fick Robin Ringkvist som löpte sig fri men kom lite ur ”vinkeln” och försökte runda Möllans duktiga målvakt men målvakten knep bollen. Därefter hade Jocke Johansson en ny bra chans efter förarbete av Fredde Norén. I den 78:e minuten pekade domaren på straffpunkten efter att motståndarna gått hårt åt Robin Ringkvist. Marcus Strand var säkerheten själv och vi hade kvitterat. Dock var det inte slut på chansskapandet. Marcus Strand slog en perfekt boll till en djupledslöpande Johan Svensson men Möllans målvakt gjorde en mycket bra parad på Johans frilägesavslut. På den efterföljande hörnan nickade Jonas ”Dike” Einbjörn bollen tätt över ribban. Möllans andra kontringschans i andra halvlek kom i den 84:e minuten men avslutet gick ej på mål. Innan domaren blåste av matchen skapade vi ytterligare två jättelägen/frilägen. Först spelade Anton ”Nisse” Nilsson fram Jocke Johansson men Möllans målvakt räddade skottet. Sedan frispelade Robin Ringkvist en framstormande Alexander Frank men även denna gång räddade Möllans målvakt. Matchen slutade således 2-2.

 

Dagens matchtrupp:  Alex Nilsson Frank, Alexander Frank, Anton Nilsson, Christian Aghetseh, Christopher Fröjd, Fredric Larsson, Fredrik Norén, Joacim Johansson, Johan Svensson, Jonas Einbjörn, Marcus Strand, Murat Kocacenk, Niklas Nilsson, Robin Ringkvist samt Ted Frostander.


<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer