Välkommen till Genarps Ifs 07or!

Härlig upphämtning!!!
2017-09-10 13:20
Efter en trevande första halvlek där killarna inte alls gjorde som vi brukar, dvs kämpade, sprang och passade hade vi 0-2 inför andra. Då vände det, killarna började jobba för varandra ta löpningar och framförallt passa varandra.
Det gav utdelning 4 mål framåt och en storspelande Arvid i målet med ett otal benparader höll han nollan i andra.
Dagens lyckliga målskyttar var Aron, Lundberg, Max och Emil. Tack killar för en väl utförd andra halvlek.
Vi ses på tisdag //Tränarna
Årets Lagkompis 2016
2016-10-13 20:13
Pizza, brainstorming och Årets Lagkompis
Kvällens pizzaafton blev en härlig avslutning på säsongen!

Mellan tuggorna fick killarna definiera vad som utgör en "bra lagkompis". Som synes på bilderna fördes många bra förslag upp på tavlan.
Därefter fick alla varsin röst, att enskilt lägga på den spelare som under året utmärkt sig som just En Bra Lagkompis. Den som röstades fram blev, med god marginal, Arvid! Välförtjänt fick han under stående ovationer ta emot ett diplom, en MFF-halsduk och en Cl-trixboll.

Vi vill passa på att tacka alla spelare och föräldrar för säsongen som gått. Det har varit många härliga matcher även om resultaten ibland inte speglat kämpainsatserna. Kiosktjänst och god föräldraanda bredvid plan har funkat felfritt!
Slutligen tackar vi även för de fina blommorna! Det värmer!

Nu tar vi lite ledigt men bara lite! Om vädret tillåter drar vi igång den 27/10 kl 17:30 utomhus på konstgräset. Vi återkommer med besked om  inomhusliret.

Mvh Tränarna

PS: Mycket smaskiga kladdkaksbakelser till dessert Annica! Tack!
Avslutning 1/10
2016-09-21 07:26
Årets ungdomsavslutning kommer att ske på Ekevallen i samband med A-lagets sista hemmamatch! Frågor hänvisas till Anders som har varit spjutspets i den grupp som ansvarar för avslutningen!

Ses!//Tränarna
BRA JOBBAT!!!!
2016-04-30 13:37
Ett litet matchreferat i all sin enkelhet:

Ett taggat Genarps IF började första halvlek bra och skapade flertalet målchanser utan att lyckas få in bolluslingen. Därför kändes det lite snöpligt när Nike tog ledningen med 1-0 efter en tilltrasslad situation framför vår målvakt Arvid. Resten av halvleken var spelmässigt jämn. 1-0 stod sig halvleken ut.

Andra halvlek började som den första, bra spel och bra kämpaglöd. Efter en hög offensiv press gick bollen till Max som klippte till med en skottlobb över Nikes målvakt. 1-1!. Målet generade nya krafter till laget som fortsatte pressa. Nike hade sporadiska chanser men Arvid var en gigant i buren och gjorde flertalet finfina räddningar.

1-2 kom till genom Elias J hårda och välriktade hörna som snuddade på en back och in i mål. Därefter kom måltjyven Elias L igång och satte 1-3, 1-4 och 1-5 som också blev slutresultatet. Ett äkta hattrick! Kul var det att vi vann, men ännu roligare på vilket vis! Alla kämpade för varandra, hjälpte varandra och lyssnade på instruktionerna. Fantastiskt roligt att se!

Efteråt beslutade omgående att sådan prestationer måste firas. Därför tog sig hela laget till Lomma Glassfabrik där det njöts av glass i stora lass!

Ses på tisdag! //Tränarna!
Inställd träning!
2016-04-26 16:55
På grund av dagens ihållande regn ställer vi in träningen idag.
Vi tar nya tag på torsdag...

Mvh Tränarna