Fotbollsinformation - matchen idag samt sommaruppehåll
2020-06-14 21:09
Matchen idag, GIF-Lunds BK
Idag spelade vi vår sista match på vårsäsongen och oj vilken match det blev!
Den senaste tiden har vi gjort bra ifrån oss på matcherna. Senast borta mot Bjärreds IF kämpade vi väl och kom hem med oavgjort resultat, men med mersmak på vinst.

Så idag tog vi emot Lunds BK på hemmaplan som vi tidigare haft bra och jämna matcher mot. Precis som förra säsongen blev det en jämn kamp, men denna gången gick vi segrande ur striden.
När slutsignalen gick stod vi som vinnare med 4-2 och det var verkligen en laginsats som låg till grund för det resultatet. Det fanns ingen idag som inte gav 100% på planen och vi hade många fina spelkombinationer och en oerhörd kämpaglöd.
Det känns fantastiskt bra att gå till ett välförtjänt sommaruppehåll efter en sådan avslutningsmatch!
Dagens trupp:
Albin, Erik, Emil, Filip, Milton, Murtaza, Rdwan och Uwais

Sommaruppehåll
I veckan som kommer, 15/6-17/6, hålls som vanligt fotbollsskolan och då har vi inga träningar med laget. Vi kommer nu att ta sommaruppehåll, men det kan hända att jag slänger in några träningar under sommaren om intresse finns. Jag återkommer i så fall med kallelser/info så att jag vet om någon tänker dyka upp.
Jag återkommer med information när höstsäsongen börjar närma sig.

Sist men inte minst vill jag önska alla en glad sommar!