Fotbollsinformation inför våren
2018-03-07 11:18
Träningar
Vi kör inomhusträning t.o.m. 18/3. Därefter börjar vi med uteträning med följande tider som är samma som tidigare:
* onsdagar 17.45-19.00 (med start 21/3)
* lördagar 10.00-11.00 (med start 24/3)

Precis som tidigare terminer kommer vi framöver ej att ha lördagsträningar de helger som vi har matcher.

Träningstiderna finns inlagda i lagkalendern till och med juni. Vissa träningstider kommer att utgå på grund av match, men detta kan uppdateras först när vi har spelschemat.

Matcher i vår
Precis som i höstas kommer vi att spela i den lättaste gruppen i sydvästra Skåne för pojkar födda 2008. Matcherna börjar i april men vi har tyvärr ej fått spelschemat ännu, sänds ut så fort vi får det. Precis som tidigare terminer kommer vi att behöva hjälp med kiosktjänst vid hemmamatcherna, schema kommer senare.

Matchställ
Då barnen växer hela tiden ska vi ha nya matchställ den kommande säsongen. Därför ta med de matchställ som ni nu har till snarast kommande träning så samlar vi in dem där.

Bollkallar
I år är det vårt lag som ansvarar för att vara bollkallar på A-lagets hemmamatcher. Detta innebär att vi behöver vara 4 st barn och en tränare per hemmamatch. Schema sänds ut senare, hemmamatcherna startar i april.

Matcherna då vi ska vara bollkallar finns inlagda i lagkalendern. Information om vilka deltagarna är vid de olika matcherna kommer att läggas till när schemat är klart.

Träningsställ
Tyvärr har inte kollektionerna för Genarps IF:s träningsoveraller ännu färdigställts vilket innebär att det kommer ta ett tag innan de kan beställas. Vi har därför bestämt att vänta med denna beställning till sommaren för att pojkarna sedan ska kunna få dem till höstterminen. Känns dumt att beställa dem nu i vår med tanke på hur grabbarna växer...;) Lagets ekonomi ser bra ut vilket innebär att vi nog ska kunna få till en bra deal med klädinköpet.

Korv
Korvförsäljning blir det senare i vår, precis som vanligt.

Med förhoppning om ännu ett bra fotbollsår!

/tränarna