Genarps Idrottsförening2 - 3Blentarps BK

Herrar Senior
Referat: Genarps Idrottsförening - Blentarps BK
Matchrapport: GIF vs Blentarps BK
2020-06-16 22:56, Herrar Senior

Ikväll spelade vi äntligen match igen, låt vara en träningsmatch (Blentarps BK, hemma på Ekevallen). Truppen ikväll bestod av hela 18 st. spelare. Vi tog ledningen med både 1-0 och 2-0. Oscar Lindkvist slog först en hörna som Jonas ”Dike” Einbjörn säkert nickade i mål. Sedan slog Oscar en frispark som till slut letade sig fram till Anton ”Nisse” Nilsson som fotade in bollen i mål. Med några få minuter kvar av första halvlek slarvade vi och Blentarp kunde reducera. Efter ca 10 minuter av andra halvlek drabbades vi av en utvisning och Blentarp kunde vända och vinna matchen med 3-2. Samtliga i truppen luftades och det blev många byten (t o m på uppvärmningen fick vi göra ett ”byte”) men det var förutbestämt. Träning på torsdag, sedan tar vi sommarlov.