SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!

Välkommen till Genarps IF!

 
Vi i Genarps IF har ägnat oss åt idrott i Genarp sedan föreningen bildades 1931. Under många år har vi huvudsakligen varit aktiva inom fotboll och boule men 2014 utökade vi utbudet till att även omfatta friidrott i form av löpning.
 
Våra hemmamatcher spelar vi på vår egen lilla pärla: Ekevallen. Välkomna hit för att titta på fotboll. I pausen köper ni en kopp kaffe i vår kiosk och när domaren blåst av matchen snörar ni på er gympadojorna och tar en löprunda i skogarna eller på natursköna Risen. När konditionen börjat infinna sig, varför inte delta i våra löptävlingar som RISEN-loppet, GIFT (Genarps IF Trail) och Skånska Energi-Stafetten?
 
VÄLKOMNA!
 
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 
Du kan även delta i Månadslotteriet », ett enkelt och roligt sätt att stötta föreningen!
Ännu ett Giffaljus har slocknat
2024-04-13 19:32

En ny tung dag för Genarps IF.
Bara dagar efter att Lennart hastigt ryckts ifrån oss, somnade ännu en ”Giffa” legend in.
Kalle B, som vi alla kände honom som, lämnade nära och kära efter en kort tids sjukdom.

 

Kalle, en nickstark mittback, var enligt många Genarps bästa spelare genom tiderna.
Nu tar även Kalle plats på vår eviga hedersläktare.
Våra tankar går till familjen & Kalles nära vänner!

 

Tack för allt Kalle, vila i frid!

 

Genarps IF

Ett Giffahjärta till har lämnat oss
2024-04-11 08:46

Det är med sorg vi härmed meddelar att Lennart Ponsler nu tagit plats på den eviga hedersläktaren tillsammans med övriga bortgångna giffaeldsjälar. Lennart blev 78år och avled i tisdags efter en tids sjukdom.

 

Det är få i byn som inte haft något med Lennart att göra. Engagerad i allt och lite till som rör byns föreningsliv, inte minst i Genarps IF. Med full koll, inte bara på seniorlaget utan även på ungdomar och barn, hade han alltid tid att byta några ord. Om senaste matchen eller den som komma skall.

 

Tankarna går främst till den närmaste familjen men också till Lennarts stora vänskapskrets.

Vi kommer att hålla en tyst minut för Lennart innan första hemmamatchen på gräsplanen den 4e maj.

 

Tack för allt Lennart, vila i frid


Genarp IF

Ett bättre fotbollsklimat!
2024-04-10 19:29

Nu är seriepremiärerna nära. Några har redan tjuvstartat lite. Fotbollssverige måste hjälpas åt att vända den negativa trend som fotbollen tyvärr hamnat i. Klimatet på planen måste bli bättre, trevligare för alla, mindre aggressivt. Fotbollsglädjen måste få vinna.

 

Genarps IF kan inte vända Sverige. Men Genarps IF kan göra vad vi kan. Göra Ekevallen till ett ställa där glada tillrop alltid överröstar svordomar, ilska och ovälkommet beteende. Det gäller alla! Spelare, ledare, föräldrar, syskon, hunden. Alla! Mot såväl kamraterna i egna laget som motståndarna, definitivt också gentemot alla domare. Före, under och efter match.

På bilden kan Skånebolls nolltolerans utläsas. Det är tråkigt att den ens ska behöva finnas. Men nu är det så. Läs den, ta den till er. Diskutera med era barn och andra nära och kära.

 

Vi ser fram emot ett härligt fotbollsår 2024!

Student på G?
2024-03-26 13:16

Hej Giffare!

 

Planerar ni student eller annat kalas i sommar? Ofta genererar det en och annan tomburk, antingen av svensk eller utländsk härkomst. Genarps IF erbjuder sig att ta hand om rubbet enligt följande:

 

1. Lägg ett mail med festdatum och antal önskade säckar till thomas@genarpsif.se

2. Vi kör ut säckarna till er adress.

3. Ställ fram säckarna på festen. (Se till att skilja tomburkar från annat skräp)

4. Efter festen: ställ ut säcken/säckarna så hämtar vi den/dem dagen efter.

 

För de som inte visste det: Vid Ekevallens parkering finns en liten insamlingsstuga precis vid bommen. Där kan den som vill också skänka sina burkar, oavsett härkomst. 

 

Genarps IF tackar för ert bidrag!

Erbjudande från Strawberry
2024-02-22 11:01

Nu har vi en egen webbshop fylld med presentkort från Strawberry. Presentkorten kan användas för att boka hotellnätter både i Sverige och norden. De är även giltiga för användning i Strawberrys eleganta spafaciliteter och utsökta restauranger, vilket gör dessa presentkort till den perfekta påskpresenten. Hela 10% av ordervärdet tillfaller Genarps IF. Klicka här: https://www.sponsorhuset.se/genarpsif/strawberry

Nyheter från våra lag
Herrar Senior, 16/04 10:58 
Herrar Senior, 08/04 11:21 
Herrar Senior, 02/04 14:12 
P/F 17-18, 01/04 13:00 
Löpning, 29/03 20:33 
Löpning, 27/03 12:45 
 
Våra Sponsorer